XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Grapefruktjuice och njursten


Njurar är en av de fem främsta organ för att eliminera toxiner; en överbelastning av toxiner kan orsaka kristalliserade stenar. Grapefrukt har många näringsmässiga fördelar, kan hjälpa till med njursten och är friska och läckra.

Näringsvärde

Grapefrukt hjälpa njurar eftersom syror i citrusfrukter stimulera magsafter. Grapefrukt är höga i C-vitamin och är också hög i vattenlösliga fibrer.

orsaker

Njursten orsakas av ämnen i urinen som har stelnat för att bilda små kristaller massor eller stenar. Uttorkning är den vanligaste orsaken till njursten. Överskott mejeri eller socker är också vanliga orsaker.

överväganden

Grapefrukt och grapefruktjuice bör inte vara den enda komponenten i din healing program för att spola ut njursten. Det är absolut nödvändigt att rent, filtrerat vatten också vidtas för att hjälpa till med färg.

juice rengöra

Grapefruktjuice ökar tillgängligheten av de näringsämnen till kroppen, vilket möjliggör snabbare absorption in i blodomloppet. Köp grapefruktjuice, inte grapefrukt cocktail. Eller, ännu bättre, juice frukt hemma med en juicepress, och se till att inkludera den vita delen inuti skalet för mer näringsrika fördelar.

Varning

Dricka för mycket grapefruktjuice är känt för att drastiskt öka mängden läkemedel som absorberas. Om du tar några receptbelagda läkemedel, sedan arbeta med din vårdgivare för att säkerställa att dosen inte behöver justeras (sänkas) samtidigt på en grapefruktjuice regim.