XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Boxning fitnessövningar


Boxning är en av de mest effektiva och omfattande träning. Samtidigt arbetar både hjärta och muskler, förbättrar boxning kondition och bygger styrka. Gemensam utrustning som används i boxning träning innefattar en tung väska, hastighet väska och boxningshandskar.

Warm-up och Conditioning

Uppvärmningen och konditione delar av boxning fitness förbereda kroppen för intensiteten av huvud träning. Uppvärmningen bör pågå cirka fem till tio minuter för en 60-minuters träning och lossa muskler och senor för att förhindra skador under träningen. Några populära warm-ups inkluderar kombinationer av sträckor, hjärt och ljus boxning tekniker såsom skuggboxning eller ämnen. Konditioneringen ökar intensiteten av hela träningspasset och involverar boxning specifika tekniker. Övningarna omfattar typiskt motstånd övningar för att påverka muskelstyrka och uthållighet, snabbhet, ton och anaerob funktion. Dessa övningar är vanligtvis inte gjort med vikter.

Teknik

Efter konditionering kommer övningar teknik för att hjälpa boxare lära sig nya rörelser. Endast en eller två drag bör införas så att boxare kan helt lära varje teknik. Teknik övningar sträcker sig från kombinationer av tidigare inlärda rörelser, till specifika slag och sparkar (om kickboxning) och defensiva manövrar. Övningarna bör bygga på varandra så grunderna blir grunden för alla nya rörelser. Basövningar teknik inkluderar boxare hållning och balans, rörlighet inom boxare hållning, vänster och höger stötar, rak höger och vänster slag, vänster- och högerkrokar och höger och vänster uppercuts. Teknik övningar bör ta ungefär fem minuter av den totala träningen.

slå Borrar

Slår borr övningar använder en kretsliknande utbildning format. Varje övning varar en omgång av cirka två till tre minuter. I en total boxning fitness träning, dessa är de mest ansträngande och viktiga övningar. De tillåter boxare att öva teknik, förbättra uthållighet, fokus på uthållighet och stärka hela kroppen. Dessa övningar använder utrustning såsom mits, mål sköldar och tunga väskor. Varje omgång kan fokusera på en viss övning, kombination eller muskelgrupp, beroende vad boxare måste arbeta på eller önskemål. Varje runda av övningar är anaerob och avslutas med en minuts aktiv återhämtningsperiod. Slår borr övningar bör pågå cirka 35 minuter av en 60-minuters träning.

Kyla ner

Nedvarvningsträning spelar en viktig roll i alla boxnings fitness träning. De sträcka kroppen och förbereda den för att återgå till normal rörelse och aktivitet. Dessa övningar förhindrar också muskler och senor skador, sänker hjärtfrekvensen och öka flexibiliteten. Nedvarvningsträning kan likna de av uppvärmning eller kan utformas för att fokusera på de specifika muskler som utarbetades under sessionen. Utför dessa övningar efter alla andra övningar har genomförts under minst fem minuter.