XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Saker att ta till gymmet

Vid tiden du gör de rekommenderade två veckors tyngdlyftning sessioner och åtminstone tre gånger i veckan cardio pass, kan du finna dig i gymmet minst fem dagar i veckan. Att hålla ditt gym väska packad med några vanliga objekt skär ner på den tid det tar att göra sig redo för gymmet, komma in, komma ut, och gå vidare med vad som kommer härnäst.

Rena träningskläder

Sikta på kläder som håller dig sval och låter dig röra sig fritt, men ändå håller torso täckt. På så sätt är du mindre risk att få väl förtrogen med pöl av svett någon annan kan ha lämnat på en träningsbänk eller maskin. Om du skapa din egen pöl av svett när du tränar, extrahera svettiga, begagnade kläder från ditt gym väska så snabbt som möjligt och ersätta dem med en ny uppsättning, så du är redo att gå nästa dag. Även om du planerar att använda dina träningskläder till och från gymmet, överväga att packa en ren uppsättning av underkläder för akut backup.

toalett

Stress och rutinmässiga förändringar kan påverka en kvinnas menstruationscykel. Med några tamponger eller bindor i träningsväskan, eller åtminstone några kvartal om ditt gym säljer dem i en toalett automat, är en klok praxis. Våtservetter är bra för att ta bort smink från en svettig ansikte, och antingen män eller kvinnor kan använda dem för att snabbt fräscha upp om de inte vill duscha på gymmet. Slutligen, ta deodorant med dig så att du kan återanvända efter behov, både före och efter att ha arbetat ut.

handdukar

Gym erbjuder ofta små handdukar, men ingen standardisering för hur sängkläder tvättas eller sköljas; alltså, föra din egen är det enda sättet att veta att de är helt sanitära. På så sätt kan du också ha två handdukar - en att använda som en barriär mellan dig och svettig utrustning och den andra för att använda på din egen kropp - med noll skuld och ingen oro om gymmet kommer att vara ur färskt handdukar när du anlända.

Gymnastikskor och flip-flops

Kraftiga, väl utrustade gymnastikskor ger den bästa balansen mellan stödjande, skyddsskor och användningsflexibilitet. Du kan komma undan med allt från att köra på löpband till att lyfta vikter och göra gruppträningsklasser i en bra sneaker. Flip-flops är inte acceptabelt träning slitage - många gym kräver bär slutna tå skor att använda utrustningen. Men de ger en lätt barriär av skydd mot fotvårtor, svamp och andra fotproblem du kan plocka upp i omklädningsrummet och duschar.

Underhållning

Många gym erbjuder musikkanaler, tv-apparater för att titta på och kostnadsfria hörlurar när du är på cardio utrustning. Men om du behöver låtar orkar man samtidigt lyfta vikter också ta med din egen MP3-spelare och hörlurar med dig, och använda din egen träning blandar som en motiverande verktyg.

Hänglås

Oavsett hur bekväm du känner i gymmet, lämnar din kondition redskap i ett olåst skåp är en inbjudan för stöld. Vissa gym har knappat hänglås finns att hyra, men du kommer att spara pengar, och kommer alltid att ha ett lås tillgänglig om du tar med din egen.