XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ivory tvål har använts i generationer som ett sätt att billigt locka och fånga fisk. Detta märke av tvål har fungerat väl under åren eftersom det är en billig, lättillgänglig resurs som har visat sig vara attraktivt för fisk. Ivory tvål görs delvis från animaliskt fett, vilket gör dess doft oemotståndlig för vissa arter av fisk som havskatt.

Instruktioner

1 Använd en Ivory tvålen att fånga en fisk - inte flytande Ivory. Vätskan kommer inte bo i ett område på det sätt som en tvål kommer. Bar kan falla sönder lite och delar av det kan glida iväg, men som faktiskt kan hjälpa fisken att hitta baren lättare. Som fisken luktar tvål och animaliskt fett som finns i den, kommer de att komma närmare undersöka och kan bara ta en bit medan de är i närheten av det.

2 Skär en liten bit av elfenben tvål som passar på änden av en krok. När sätta tvål på kroken, gå långsamt eller så kan du bryta tvål i hälften. Om du tycker det är för svårt att få tvål att gå in på en krok utan att dela öppna, prova tvål matlagning metod.

3 Raka av små delar av ett par barer i Elfenbens tvål. Samla alla dessa spån i en kastrull. Värma upp tvålen tills den smälter. Sedan, häll den smälta tvål på en plan yta som en cookie blad. När tvålen har svalnat kommer det att bli svårare än det var i den ursprungliga baren. Denna tvål kan enkelt skuren i små rutor. Använd dessa tvål rutorna för att bete kroken.

Tips

  • Elfenben tvål är välkänd för att locka havskatt, men det finns andra arter att det kan attrahera också. Tvålen anses inte attraktivt för gar, så fiskare som funderar på att stöta bort gar kan göra bra med Ivory tvål bete.