XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
What to wear går tillbaka till skolan efter jullovet

Att gå tillbaka till skolan efter vinteruppehållet liknar den första veckan i klasser. Många av dina vänner och kollegor har inte sett dig på ett tag, och första intryck kan göra eller bryta ditt sociala liv. Vinterväder kan också påverka vad du bär efter jullovet. Att hitta den perfekta balansen mellan komfort och stil kan starta det nya året på skolan ut rätt.

Nya kläder

Många studenter får kläder under helgerna. Använd dessa gåvor till din fördel när venturing tillbaka till klassen efter pausen. En polerad utseende kommer inte bara få uppmärksamhet av andra, men din lärare kommer sannolikt att bli imponerad, också.

Uppfriskande Old Attire

Gå tillbaka till skolan, kan du känner press att bära allt nytt. Inte bara är detta opraktiskt, men din tröja gåvor från familjemedlemmar kommer bara ta dig så långt. Uppfriskande kläder från hösten är ett enkelt och billigt sätt att uppdatera din efter julledighet garderob. Lägg till nya färger av skjortor till jeans du bar bara några månader sedan, eller anser bär leggings under din klänningar för ett helt annat utseende.

Mind the Väder

Mode och stil är inte de enda problem du bör ha när plocka kläder för skolan efter vinteruppehållet. Beroende på var du bor, är en annan fråga kylan, och ibland brutal, väder. Kallt väder är särskilt när det gäller om du går till skolan. Detta betyder inte nödvändigtvis betyda att du måste bära en skrymmande, föga smickrande päls, men du bör tänka temperaturerna och villkor innan du beger dig ut till klassen. Tack och lov, klä sig i lager har blivit populärt på senare år, eftersom denna teknik är perfekt under den kalla årstiden. Om du går till skolan i de mörka morgontimmarna, bära ljusare färger så bilister kan se dig.

klädsel

Skolklädkoder kan sätta gränser för vad du kan bära till klass. Innan du bryta klädkod och tillbringa de första helgerna i det nya året i förvar, överväga att ändra dina kläder för skolan. Klä upp din vinter kläder med ett par snygga stövlar utan att riskera att bryta alla regler - bara dubbelkolla alla gränser för klackhöjd. Smycken och andra tillbehör kan också omvandla annars tråkiga kläder. Detta kan vara särskilt användbart om du har att bära uniform till skolan.