XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hälsosam och god lunch alternativ som inte innehåller några socker

Om du försöker gå ner i vikt eller bara äta sundare, vilket minskar ditt sockerintag är ett bra sätt att börja. Om du har fått diagnosen diabetes, eller ens pre-diabetes, du också vill äta en hälsosam kost, skära ned på tillsatt socker vid måltider. Till lunch, det finns många friska och sockerfria livsmedel kombinationer som du kan välja. Kontrollera livsmedelsmärkning när det är möjligt, eftersom tillsats av socker är en oväntad ingrediens i många beredda livsmedel.

Smörgåsar och Wraps

Njut smörgåsar terar ingredienser som har utan tillsatt socker. Tonfisk, som är låg i kalorier men hög halt av protein, är ett hälsosamt val. Blanda konserverad tonfisk med citronsaft och örter, i stället för den vanliga majonnäs. Göra hälsosamma och näringsrika ägg sallad smörgåsar med enbart och lättmajonnäs äggvitor. Undvika bröd som görs med hög majssirap eller andra sockerarter, och gå med fullkorns versioner för bästa näring. I stället för bröd, linda ingredienser i en hel vetetortilla eller salladsblad.

sallader Val

En sallad med mörka, gröna bladgrönsaker är ett sockerfritt lunch val, så länge du undvika färdigköpta förband som innehåller socker. Romansallad är en bra källa till vitamin A, vitamin C, folat och kalium. Lägg till dina favorit grönsaker, såsom morötter, lök, tomater och paprika. För att öka din protein, lägga till kokt tofu, kalkon, kyckling, strimlad mager ost, frön eller hackade nötter. Gör din egen salladsdressing genom att blanda balsamvinäger och olivolja och undvika socker-lastad kommersiella varumärken.

rikliga skaldjur

Soppor är ett bra alternativ för en rejäl, god och näringsrik lunch. Gör din soppa hemma så att du kan styra mängden socker, natrium och kalorier - och lägga massor av färska grönsaker. För en fyllning soppa, lägga till baljväxter, såsom bönor, linser eller svarta bönor. Dessa ingredienser är höga i fiber, hjälper dig att känna fylligare längre och mindre benägna att mumsa på sötsaker senare under dagen. För friskare soppor, väljer grönsaksbuljong val över krämiga soppor.

Desserter, drycker och en liten sak på sidan

Om du gillar något sött efter lunch, unna dig en sockerfri gelatin mellanmål som är låg i kalorier. Puddingar och is poppar finns även i sockerfria versioner. En handfull av torr rostade eller råa nötter eller frön kan göra din lunch utan att lägga något socker. Se till att du dricker vatten tillsammans med din lunch. Om du föredrar en annan dryck, prova naturliga fruktjuicer som innehåller inget socker.