XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vi är alla intresserade av att förlora vikt och toning upp, om ens bara en liten bit. Fett är ganska svårt att bli av med, särskilt i vissa speciella problemområden. Det är särskilt svårt att bli av med fett runt magen och benen. Här är några enkla steg som kommer att hjälpa att bli av med benet fett.

Instruktioner

Hur man kan bli av benet fett

1 Walk. Det kommer inte att ske snabbt, men promenader är ett bra sätt att hjälpa till att få bli av med benet fett. Det är också det billigaste sättet, och om du inte har fått en hel del övning innan detta, vill du inte börja med att köra. Walking är en bra utgångspunkt för människor som helt enkelt inte har uthållighet ännu jogga eller springa.

2 Jog. Jogging är en mycket som run-walking, och det kommer definitivt att hjälpa dig att bli av med benet fett. Jogging är en förbättring på promenader. En långsam körning, och hjälper dig att förlora fett från benen och magen snabbt, och är inte så svårt som att köra.

3 Kör. Löpning är förmodligen en av de bästa sätten att bli av med benet fett och även en av de snabbaste. Däremot kan inte alla kör höger utanför bat. Man måste kunna successivt höja din förmåga att köra. När du börjar köra, kommer du att bygga muskler i benen, och att muskeln kommer att kraftigt förbättra din förmåga att bränna fett. Oavsett om promenader, jogging eller löpning, börja med kortare avstånd och öka långsamt, för att bygga upp din uthållighet.

4 Ändra ditt sätt att äta. Promenader, jogging och löpning är alla stora, men om du inte ändra hur du äter, kommer dina resultat att minimalized. Att hitta rätt kost är viktigt när man försöker gå ner fett, oavsett var ditt fett finns på kroppen.

5 Rest. Du kanske inte tror det, men dina muskler behöver tid att återhämta sig lika mycket som du gör. Medan du arbetar åtta timmar om dagen, sju dagar i veckan låter som det bästa sättet att komma i form och trim, faktum är, du behöver för att kunna ge dina muskler tid att återhämta sig. När du tränar, slita dig dina muskler isär. Vila låter dina muskler bygga, och medan dina muskler bygga, de hjälper bränna fett.

Tips

  • Börja långsamt och gradvis öka din hastighet.
  • Du behöver inte ett gym för att träna.
  • Ta din hund på dina promenader.
  • Överdriv inte. Om du skjuta dig själv för hårt, riskerar du skada, och ännu värre, kommer du då vara mindre benägna att fortsätta träna.