XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bröstpumpar kan vara ovärderlig när du har en nyfödd. De tillåter dig att mata ditt barn bröstmjölk när du går tillbaka till arbete, lagra mjölken för framtida bruk, och gör det möjligt för pappa att föda barnet bröstmjölk istället för formel. Bröstpumpar varierar i storlek, form, hastighet, förmåga och pris. Om du letar efter en billig bröstpump, det finns flera enkla åtgärder du kan vidta för att hitta en.

Instruktioner

1 Överväg att köpa en manuell bröstpump. Manuella pumpar bröst är oftast mycket billigare än elektriska sådana, och kan utföra lika bra.

2 Köp en billig bröstpump på nätet. Det finns nätbutiker som BreastPumps4less.com som säljer bröstpumpar av hög kvalitet till rabatterade priser. EBay säljer också många olika typer av bröstpumpar för mindre än vad de skulle kosta på high-end baby butiker. Köpare på eBay.com antingen bud på en bröstpump eller välja att "Köp nu", beroende på listan.

3 Billig butiker såsom Walmart säljer bröst pumpg. Walmart går ofta försäljning på babyartiklar och bröstpumpar, och kan vara ett bra ställe att köpa en ny pump för mindre än det skulle kosta på lyxiga butiker.

4 Begagnade bröstpumpar är mycket billigt. Många säljer begagnade eller "som nya" bröst pumpar secondhand vid platser såsom craigslist.org, på loppisar eller på moms grupper. Bröstpumpar kan återanvändas av en annan person om de är korrekt sanerad först. Du kan också kontakta lokala vänner och grannar med småbarn och fråga dem om de har en bröstpump de är villiga att sälja till dig för ett rabatterat pris.

Tips

  • Se till att du är mycket noggrann vid rengöring används bröstpump.