XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man knyter rep Bridge knop för JROTC


USA: s armé sponsorer och driver Junior reservofficersutbildning Corp (JROTC) för det angivna ändamålet: "För att motivera ungdomar att vara bättre medborgare." En del av utbildningen kulminerar i en tävling där lag av åtta JROTC kadetter måste korsa ett hinder med hjälp av ett rep och endast den första och sista kadetter tillåts röra hindret. Resten av kadetterna måste passera på repet bron. Denna konkurrens kräver användning av flera knutar i byggandet av repet bro: den pålstek, den wireman knut och halvslag.

Instruktioner

Bowline

1 Hur man knyter rep Bridge knop för JROTC

En pålstek fungerar som en fästpunkt.

Ta slutet av repet i höger hand. Gör en liten ögla i repet med vänster hand så repet passerar över sig själv (en over slinga).

2 Mata änden av repet genom öglan med höger hand. Linda slutet runt huvuddelen av repet från höger till vänster som passerar änden bakom den huvudsakliga delen av repet och tillbaka ner genom öglan.

3 Skapa en stor slinga mellan den lilla öglan och änden av repet. Detta kommer att vara din ankarpunkt för bron. Dra knuten tight. Alternativt ankaret slingan kan lindas runt en fästpunkt istället för att skapa en fri slinga.

Wireman knut

4 Grepp i mitten av repet och möta fästpunkten för bron. Håll i slutet av repet som går till ankare i vänster hand och den andra änden i din högra hand.

5 Loop repet tre gånger runt vänster hand för en total sling mängd av ca 12 inches. Med höger hand greppa mitten slingan och placera den över slingan närmast armen.

6 Ta den nya mitten och placera den över slingan närmast till hands. ta sedan den nya mellan repet och placera den över slingan närmast armen.

7 Ta tag i nya mellan repet och dra den genom de andra slingorna. Ta din vänstra hand och dra. Fäst D-ringar som behövs för din brobyggen till wireman knut innan fullt åtdragning.

HALVSLAG

8 Hur man knyter rep Bridge knop för JROTC

Ett halvslag kommer att säkra linjen vid slutet av repet.

Linda repet två varv runt ankarpunkten.

9 Lyfta änden av repet över den långa delen av repet sedan mata den tillbaka under den långa delen. Dra skumt tight.

10 Upprepa processen för en dubbel halvslag som kommer att ge en säker förankringspunkt för en hängbro.