XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man ska hantera Rude Behavior

Ditt barn kallar en lärare "Doo doo huvudet" eller din tonåring har öga rullande ner till en vetenskap. Du vill bara jorden för att öppna och svälja dig hel, även om du vet att det inte kommer att lösa problemet. Att handskas med oförskämd beteende är en del av varje förälder liv. Som barn mogna, de hittar nya sätt att uttrycka sin självständighet och en del av dem är oförskämd. Föräldrar kan använda flera verktyg för att stoppa oförskämd vanor och hjälpa sina barn lära sig bättre sociala färdigheter.

Steg 1

Ignorera icke hotande oförskämd beteende. Dessa är de innerliga suckar eller stön som kommer när barnen ombeds att stänga av TV-spelet eller ta ut soporna. Du måste se till att ditt barn följer din undervisning. Men föräldrar måste förstå att barn kan uttrycka sig. Istället belöna ditt barn med beröm de tillfällen då han är lydig utan klagomål.

Steg 2

Verbalt tillrätta ett barn som talar ohövligt. Till exempel om ett barn kallar en annan en oförskämd namn, stoppa och säga: ". Vi använder inte dessa ord här" Om ett barn tar dig ohövligt, du inte bara kan välja att svara eller inte, men du har också valet av hur man ska reagera. Om ett barn skriker eller blir krävande, hålla huvudet kallt och säga "Jag är ledsen att du är så upprörd. När du kan prata lugnt med mig kan vi diskutera situationen. "Detta hjälper barnet att få sig under kontroll och lär henne hur man kan stoppa sitt eget oförskämd beteende.

steg 3

Modell artigt beteende. Barn lär sig genom att titta på föräldrar. Föräldrar som svär när de är arga eller använd oförskämd och nedsättande termer i avskildhet i sitt eget hem kommer att ha barn som använder dessa ord i allmänhet.

steg 4

Fråga ditt barn om oförskämd ord. Ibland barn höra oförskämd eller obscena ord och har ingen aning om vad de betyder. Förståelse som svär runt ditt barn är viktigt. Efter att ha diskuterat med ditt barn vad ord är lämpliga för din familj, har samma diskussion med offensiven person.

steg 5

Practice sätt. Barn och tonåringar som utövar gott uppförande runt huset är mer benägna att använda dem offentligt. Detta inkluderar väntar ditt barn att använda vänligen och tack. I slutändan lära ditt barn att använda sätt lär dem att vara hänsynsfull och tänka på andra.

varningar

  • Om ditt barn gör hot mot sig själv eller andra, söka hjälp omedelbart.