XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Gratis Online Viktminskning Program

Med alla kost böcker och program tävlar för er uppmärksamhet och pengar, skulle det inte vara trevligt om det fanns tillförlitlig information som verkligen kan hjälpa dig smal ner, gratis? Du är i tur eftersom det finns gratis, högkvalitativa program på webben. Att hitta dem kan ibland vara lite knepigt eftersom "fri" är ofta ett marknadsföringsknep för att få dig i dörren. Men vissa program faktiskt är värda din tid och kommer inte att kosta dig ett öre. Innan du börjar varje övning eller viktminskningsprogram, rådgöra med din läkare.

STRONG MyPlate

MyPlate är ett omfattande program som hjälper människor på alla nivåer förbättra sin hälsa och kondition och minska kroppsfett. Från nybörjare som aldrig följt kostrådgivning till idrottare som bara vill göra några mindre justeringar, MyPlate erbjuder motion video, matsedlar, samhällets stöd och en mobilapp. MyPlate, tillsammans med sin träning avsnitt, "Stronger" är mycket detaljerad och erbjuder en klick måltid spårning och framsteg grafer, plus 30-minuters motion video som du kan göra hemma. Registrering kräver inte att ange ett kreditkort.

ChooseMyPlate

ChooseMyPlate är US Department of Agriculture program för att förbättra kost och välbefinnande amerikaner. Denna icke-kommersiellt sida täcker en rad hälso information som gör att du kan nå din viktminskning mål med lätt att förstå avsnitten om viktkontroll, tomma kalorier, fett och protein, fysisk aktivitet och även roliga frågesporter. Det viktigaste verktyget för viktminskning är SuperTracker, en mat dagbok för att möjliggöra spårning och en omfattande utvärdering nutrition jämföra din äta med minimi dagliga behov. Du kan även ange din fysiska aktivitet för att se hur din dagliga energianvändningen balanserar ut med din kalori räkna.

FitClick

FitClick erbjuder gratis viktminskning program, dietplaner och övningar. På webbplatsen finns en uppsjö av information, inklusive mat tidskrifter, en kalori-brända räknare och tränings trackers. Du kan skapa och dela kost och träning eller delta i samhället, vilket inkluderar anslagstavlor, lag, bloggar och utmaningar. Sajten erbjuder också sidor av viktminskning tips, viktminskningsprogram recensioner och recept.

Den Banta Diet

Programmet skapades av en självutnämnda "vanlig kille" som ville ge den mest praktiska, sunt information om viktminskning för allmänheten gratis. Den använder en trefas strategi som börjar med utbildning om mat energi och kaloribalansen i kroppen. Därefter målsättnings förklaras, tillsammans med kaloriminskning strategier som hjälper dig att skapa din egen reducerat kalori äta plan. Den tredje fasen ger dig vägledning på att behålla din vikt när du har nått ditt mål.