XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Styrketräning övningar som stärker nedre delen av ryggen

Enligt Consumer Reports, fyra av fem vuxna amerikaner upplever ryggsmärta. Medan lägre ryggsmärtor kan verka som en kronisk sjukdom som inte kan få hjälp, kan du hjälpa dig själv har en smärtfritt nedre delen av ryggen. Genom att utföra en del styrketräning övningar kan du stärka din nedre delen av ryggen och arbeta mot en smärtfritt liv.

Nedre delen av ryggen

Smärta i nedre ryggen är så utbredd att det har många orsaker. Du kan skada din nedre delen av ryggen genom att lyfta tunga föremål felaktigt falla eller slouching medan du sitter. Stress och fetma kan också bidra till lägre ryggont. Även om du kan behandla en balky nedre delen av ryggen med vila, medicin och värme eller is kuddar, är det bästa sättet att slå tillbaka problem att träna. Motion kan bygga styrka du saknar i nedre delen av ryggen, som kan förhindra ryggsmärtor.

lyft

Lyft är en av de bästa övningar du kan göra för hela kroppen. Det fungerar dina hamstrings och nedre delen av ryggen, två ofta försummade muskler. Det finns två huvudtyper av marklyft, en vanlig marklyft och en styv bent lyft. Båda kräver att du plocka upp en skivstång från marken med hjälp av endast nedre delen av kroppen. Medan lyft är effektiva, kan de också lämna dig ont om du inte använder god sed. Använd en rimlig mängd vikt och låt din underkroppen - inte korsryggen - gör jobbet.

God morgon

Inte bara en vänlig hälsning, är en god morgon en övning som bygger på styrkan i nedre delen av ryggen. Den goda morgon liknar en knäböj, men i stället för att böja knäna och använda benen att driva vikt, du böjer dig framåt och använda din nedre delen av ryggen för att få vikten tillbaka till utgångsläget. Liksom lyft, är detta en övning som kräver mer uppmärksamhet för att bilda än det gör en stor mängd av tyngd, så träning med försiktighet.

kärn~~POS=TRUNC övningar

Du behöver inte specifikt arbeta nedre delen av ryggen för att utveckla styrka i nedre delen av ryggen. Istället kan du använda övningar som fungerar andra delar av vad som kallas din kärna - höfterna, ryggen och magen. Framför allt lägre magövningar bidra till att stärka nedre delen av ryggen indirekt. Eftersom buken övning kräver en stabil nedre delen av ryggen, kan du få en rest nedre ryggen nytta av att arbeta resten av din kärna.

Hängande benlyft

Hängande benet upp traditionellt ses som en övning för nedre magmuskler, men det har stora fördelar för nedre delen av ryggen. Som namnet antyder, du hänger från antingen en bar eller arm selar och höja benen till bröstet. Detta är en enorm test för nedre delen av ryggen, som har till uppgift att stabilisera resten av kroppen, särskilt om du gör övningen utan ryggstöd. När du behärskar denna övning, kan du lägga till vikt genom att placera en hantel mellan fötterna.