XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
De bästa Gore-Tex Jackor

Gore-Tex är en väv gjord genom laminering och försegling av ett speciellt skapade membran till ett högkvalitativt material. Resultatet är ett vattentätt tyg som används i jackor. De bästa jackor är de vars skal är 100 procent Gore-Tex. Leta efter jackor som känns bekväm och tillräckligt varmt för din klimatzon eller planerad verksamhet. Dessutom bör jackor tillverkade av Gore-Tex känner lätt och materialet bör vara andningsbara.

Vanliga fallgropar

Trots påståenden WL Gore & Associates, skaparna av Gore-Tex, jackor tillverkade av detta material är inte 100 procent vattentät. Eftersom tyget har också andningsförmåga, de små membran som håller dig från överhettning tillåter även små mängder vatten att tränga in. En del konsumenter som har Gore-Tex jackor även rapportera behöva åter vattentät sin jacka efter en viss tid. En Gore-Tex jacka som inte har ett innerfoder kan kännas som gummi över tiden, speciellt om du svettas eller fastna i en regnstorm.

Var man kan köpa

Du kommer att ha den bästa tur att hitta Gore-Tex jackor på idrotts bra butiker som även säljer kläder. Användningen av Gore-Tex har vunnit popularitet i klädindustrin, så varuhus och kläder återförsäljare har flera jackor tillverkade av detta material mer lättillgängliga för kunderna. Du kan också hitta Gore-Tex jackor säljs på Internet och på specialbutiker, såsom de som säljer fiske eller vinter sportutrustning.

Kosta

Enligt Gore-Tex hemsida, en jacka i 2010 kostnad från $ 109 till $ 1299. Funktioner som kåpor, material som klär insidan av jackan, mängden kallt väder skydd som erbjuds och den föreslagna användningen av Gore-Tex jacka alla påverka priset på en jacka av detta material. Till exempel kommer en jacka för de mest extrema kall väderlek kosta mer än en jacka du skulle använda för en dag vandring.

jämförelse Shopping

Det finns fyra olika typer av granater när det gäller att Gore-Tex jackor: prestanda, Paclite, soft shell och pro shell. Prestanda skaljackor är idealiska för utomhusaktiviteter som vandring. Paclite skaljackor är tillverkade av ett lätt tyg som du kan packa in i ett litet utrymme, vilket är bra när du behöver resa. Gore-Tex mjuk skaljackor innehåller varma, mjuka tyger och är flexibla, vilket möjliggör rörelsefrihet när du deltar i kallt väder sport. Pro Shell jackor är utformade för dem som arbetar utomhus eller njuta av täta fritidsaktiviteter utomhus under extrema förhållanden.