XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Winstrol är varumärket av en anabol steroid medicin som heter stanozolol. Enligt www.drugs.com, en online-resurs som ger information om FDA-godkända läkemedel, är Winstrol används för att behandla en typ av ansiktssvullnad kallas angioödem. Droger klassificeras som anabola steroider är syntetiska hormoner som liknar testosteron och kan användas för att behandla manliga hormonbrister. Winstrol är inte FDA-godkända som ett komplement för kroppsbyggare. Innan du börjar ta Winstrol, följ stegen nedan för att undvika komplikationer.

Instruktioner

1 Diskutera din läkemedelsanvändning med din läkare. Winstrol kan störa andra mediciner du tar, enligt Mayo Clinic. Om du använder blodförtunnande läkemedel, tala med din läkare innan du börjar Winstrol att se till att det är säkert för dig att använda.

2 genomgå en fysisk med din läkare för att vara säker på att du inte har medicinska tillstånd som kan påverka din användning av Winstrol. Enligt Mayo Clinic, människor som har diabetes, prostatacancer eller bröstcancer, eller hjärt-, lever- eller njursjukdom kan inte vara idealiska kandidater för Winstrol.

3 Ta ett graviditetstest om du är kvinna och är inte säker på att du inte är gravid. Winstrol och andra anabola steroider är placerade i "kategori X" av FDA. Kategori X innebär att medicinen kan orsaka fosterskador och i övrigt skada barnet; rekommenderas inte användning av Winstrol under graviditet.

4 Se till att du förstår hur mycket Winstrol du kommer att ta och hur ofta under dagen du behöver komma ihåg dina doser. Mayo Clinic förklarar att doser av steroid kan börja hög och kan avta med tiden. Skriv ner en förteckning över dina doserings gånger om det behövs.

5 Förbered en säker plats i ditt hem för Winstrol lagra så barn och husdjur inte kommer att ha tillgång till medicinen. Läkemedlet måste förvaras i rumstemperatur men bör inte förvaras i ett soligt eller fuktig område.