XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man tar bort ändkåpan Av en Composite Bat


Komposit fladdermöss är framtiden för baseball. De är gjorda av grafit fiber eller en kombination av grafitfiber och aluminium. De presterar bättre än aluminium fladdermöss eftersom de är lättare och starkare. Området kallas sweet spot, den bästa platsen på bat för en boll att drabbas, är mycket större på komposit fladdermöss. Ta bort ändlocket kan du se inuti bat. Om det finns en buckla eller spricka du kan se om det har gått hela vägen eller, om det är tillåtet i din liga, kan du raka bat att göra det lättare.

Instruktioner

1 Rengör din bat noggrant med mikrofiberdukar och en magisk suddgummi produkt. Om du stöter på riktigt envisa fläckar, använd en fin sandpapper och ta bort endast den smuts som inte kan tas bort på annat sätt.

2 Anslut fön i ett eluttag. Vrid den till varmaste inställningen. Placera ändlocket på en plan yta och rikta fön mot huvudet av locket.

3 Föna slutet för 10 till 15 minuter. Eftersom värmen träffar ändkåpan det kommer att expandera och göra det lättare att ta bort. Stäng av fön och dra det så att det inte är någon fara för barn.

4 Skjut kanten av skruvmejsel under ändkåpan där den möter bat. försiktigt bända längs kanten tills den börjar lyfta bort baken. Om locket motstånd trycker slutet av skruvmejseln försiktigt med en hammare. Göra detta på flera platser runt ändlocket och det bör lyfta bort lätt.

Tips

  • bang aldrig komposit slagträ på en hård yta. Om du måste använda hammare för att ta bort locket, peka på den så försiktigt som möjligt.
  • Innan du gör något för att din bat, se till att ändringarna inte gör det olagligt att använda i just din liga.