XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kettlebell utbildning för fotboll


Kettlebells kan förbättra fotbollsträning rutiner och förbättra prestanda. Personlig tränare och tidigare Pro Bowl defensiva slutet Kyle Vanden Bosch berättade NFL Fanhouse.com att "i fotboll är det så mycket om att vara hård och inte ge upp, och det är vad kettlebell träning handlar om." Kettlebell utbildning rutiner hjälpa till att bygga funktionell styrka och kan skräddarsys för att förbättra en fotbollsspelare makt, återvinning och samordning.

Utrustning

Kettle varierar i storlek, vikt och material. Den traditionella kettle är gjutjärn och har ett handtag. Det är praktiskt taget oförstörbara. För manliga idrottare 16 kg (36 lbs.), 24 kg (54 lbs.) Och 32 kg (70 lbs.) Kettlebells är den vanliga utvecklingen av användning, även om ålder, längd, vikt och tidigare styrketräning erfarenhet är faktorer i val av utrustning . Många användbara övningar för fotboll kräver två kettlebells med lika vikt.

övningar

Fotbollsspelare kan förbättra sin snabbhet och konditionering med hjälp av kettlebell gungor, overhead kast, overhead utfall, kettlebell knäböj och kettlebell idioter. Överkroppen och kärna styrka för att blockera och bryta block kan förbättras med den turkiska stiga upp, kettlebell skulderpress, enstaka arm kettlebell rader, kettlebell rengör, kettlebell armhävningar och kettlebell väderkvarn och halo. Använd varianter av dessa övningar för att efterlikna rörelserna krävde av din position. Till exempel kan en övning för en offensiv lineman vara att rengöra, sedan plantera en fot, sedan pivot.

fördelar

Kettlebell rörelser tvingar musklerna att arbeta för att stabilisera kettlebells fart, vilket kan vara mer utmanande än hantlar eller stationär utrustning. Kettle kan användas för att förbättra styrka och kardiovaskulär uthållighet samtidigt. De kan införlivas i cirkelträning rutiner. Kettlebell övningar kan också ge en förändring av takten för fotboll idrottare ovana att använda dem.

prestanda Fördelar

I en 2006 intervju som publicerades på Dragondoor.com, tidigare NFL linebacker och personlig tränare Carlos Bradley kopplade kvalitet kettlebellträning för förbättrad fotboll explosivitet. Särskilda kettlebell övningar kan bidra till att förbättra hastigheten på fältet och strömmen i kontakt. Frekvent kettlebellträning kan också bidra till att förbättra styrka restaurering som muskler vant sig intensivt arbete med jämna mellanrum. Detta hjälper kroppen återhämta sig snabbt från sådana ansträngningar som tackla eller bryta tacklingar. Intensiv kettlebellträning är också sannolikt att förbättra kardiovaskulär uthållighet som stödjer alla aspekter av ditt spel.

Försiktighet

Prova en kettlebell innan de köper den. Att mäta rätt vikt kettlebell för dig, placera den i din dominanta hand och rengör den till bröstet. Du bör kunna göra detta med blygsamma insats och ingen stam eller smärta. Som med alla fysiska övningar, och speciellt de som involverar vikter, konsultera en kvalificerad tränare eller en läkare innan du påbörjar någon kettlebell träning.