XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
De bästa Kosttillskott för Acid Reflux

Om du har sura uppstötningar, kan du lita på medicin för att lindra symtomen, men dessa läkemedel inte komma utan risk. Sura uppstötningar uppstår när ventilen mellan magen och matstrupen inte förblir stängt, vilket gör att maginnehållet komma tillbaka upp i matstrupen och munnen. Läkemedel kan bidra till att minska syra, men inte behandla det underliggande problemet. Dr Leo Galland, i en artikel om HuffPost Healthy Living webbplats, säger de sätter du också i riskzonen för höftfraktur, magbesvär och lunginflammation. Kosttillskott kan lindra din sura uppstötningar utan några oönskade bieffekter.

kalciumcitrat

Kalcium är känt för sin antacida effekt, men det faktiskt fungerar genom att dra den nedre matstrupen sphincter, vilket är ventilen mellan magen och matstrupen. Ta kalciumcitrat i motsats till kalcium piller. Din kropp inte omedelbart upplösa kalcium piller, medan kalciumcitrat absorberas lätt. I sin HuffPost Healthy Living artikeln rekommenderar Dr Galland upplösning 250 milligram kalcium citrat i vatten efter varje måltid och innan du går till sängs.

matsmältningsenzymer

Ta en tur till en lokal hälsokost eller apotek och få matsmältningsenzymer. I en artikel på "US News & World Report" hemsida, dietist Tamara Duker Freuman skriver att matsmältningsenzymer bidra till att bryta ner mat i mindre, lättare absorberas delar och de lindra magen uppblåsthet. Leta efter syrafasta matsmältningsenzymer, som kommer att arbeta i magen istället för tunntarmen. Efter varje måltid och innan sängen, rekommenderar Dr Galland blanda en halv tesked av en pulveriserad matsmältningsenzym med kalciumcitrat.

Iberogast

MedlinePlus råder lindra sura uppstötningar genom en kombination av örter som består av lakrits, tysk kamomill, kummin, citronmeliss, clown senap växt, svalört, Angelica, och mjölk tistel. Dessa örter är förpackade tillsammans som Iberogast eller STW5. Ta 1 ml tre gånger om dagen. Efter fyra veckor bör du märka en minskning av din sura uppstötningar och relaterade problem som kramper, illamående och kräkningar.

Magnesium

Magnesium är ett mineral som behövs för att hålla kroppen fungerar, men det kan också bidra till att lugna ditt sura uppstötningar. Magnesium tillåter sphincter längst ned i magen för att slappna av, vilket möjliggör mat att gå ner. En brist i detta mineral kan faktiskt orsaka reflux, enligt Dr Mark Hyman, skriva på HuffPost Healthy Living webbplats. Medline Plus rekommenderar att magnesiumhydroxid eftersom det är snabbverkande. Dr. Hyman råder 200 till 400 mg magnesium-citrat två gånger om dagen.

andra rättsmedel

Med tiden kan sura uppstötningar skada magen, så det är viktigt att behandla syra problemet och reparera din mage. I Dr. Hyman s HuffPost Healthy Living artikeln uppmuntrar han reflux patienter att använda probiotika för att öka de goda bakterierna i magen. Han rekommenderar också tre till fem gram glutamin pulver blandas med vatten två gånger om dagen för att läka din mage beklädnad. Tugga två till tre tabletter av DGL, en typ av lakrits, 15 minuter innan du äter och ta 75 till 150 milligram zink karnosin mellan måltiderna två gånger om dagen.