XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemTexas erbjuder ett varierat landskap med ett brett utbud av vilt. Från rådjur, kalkoner och sjöfåglar, är Texas en jägare paradis. För att öka dina odds för en lyckad jakt, kan du hyra en auktoriserad guide eller outfitter. Texas guidade jakter finns i hela staten och typiskt tillhandahålla måltider, logi och tillgång till privata rancher.

Mesquite River Outfitters

Ligger på 20.000 tunnland av privat egendom, erbjuder Mesquite River Outfitters guidade jakter för Whitetail rådjur och Rio Grande vilda kalkoner. Terrängen ger perfekt livsmiljö för rådjur och kalkoner, med en blandning av levande ek, shin ek, ceder och mesquite tillsammans med några grunda raviner och böljande kullar. Mesquite River Outfitters är familjeägt, och alla måltider och spel vård inom området tillhandahålls.

Mesquite River Outfitters

PO Box 918

Springtown, TX 76082

817-600-6393

mesquiteriveroutfitters.com

Webfoot Anslutning

Skörda i genomsnitt 7000 Kanada gäss på fem år i rad är ett bevis på att Webfoot Connection, som ligger i Rochester, Texas, är ett populärt resmål för sjöfåglar jakt. Detta område fungerar som en stor mellanlagringsområdet under migreringen med mer än 500.000 gäss - inklusive specklebelly gäss, snö gäss och Kanada gäss - migrerar genom varje år. Alla måltider ingår, och logi är i en stuga med en privat badrum och dusch. Du kan också jaga vaktel, ankor, duva och vildsvin.

Webfoot Anslutning

PO Box 130

Rochester, TX 79544

888-326-3248

webfootconnection.com

Triangle T Outfitters

Triangle T Outfitters erbjuder flera alternativ för guidade jakter, inklusive frigående Whitetail rådjur jagar och hög inhägnad exotiska jakter. På en frigående Whitetail rådjur jakt, kommer du att jaga på mer än 30.000 tunnland av privat mark som förvaltas för att producera trofé rådjur. En en-mot-en resa ger dig en personlig guide för att säkerställa din jakt framgång. Semi-guidad jakt är tillgängliga för en reducerad avgift. Exotiska jakter finns ingen trofé avgift för arter såsom Black, Sitka rådjur och iranska röda får.

Triangle T Outfitters

PO Box 1026

Granbury, TX 76048

817-559-7874

triangletoutfitters.com

B & B Outfitters

Sedan 1986, har B & B Outfitters erbjuds guidade jagar i West Texas grevskapen Pecos, Terrell och Crockett. Jakt på mer än 100.000 tunnland av privat mark ger dig tillgång till ideal mule rådjur, Whitetail rådjur och Rio Grande kalkon miljöer. De flesta jakter pågå i tre till fem dagar, och alla resa paket inkluderar måltider, logi, flygplats pickup, spel vård och trofé förberedelse. Referenser finns tillgängliga vid förfrågan.

B & B Outfitters

PO Box 460

Port Aransas TX 78373

800-460-1843

bboutfitters.com