XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den Gazelle är ett roligt och effektivt sätt att tona din övre och nedre kroppen muskler, bättre uthållighet och uthållighet, minska kroppsfett och förbättra din energi för att utföra dagliga sysslor. Roligt, effektiv konditionsträning kan fyllas i så lite som tre 20-minuters sessioner per vecka. Med konsekvent användning, tillsammans med en hälsosam diet, fungerar Gazelle som en kanal för att dramatiskt öka din kondition nivåer samtidigt styra dig mot bättre hälsa.

Instruktioner

1 Tala med din läkare innan du börjar din Gazelle träningsprogram för att se till att det är ett träningsprogram som lämpar sig för dig. Detta är särskilt viktigt för dem som är gravida, personer med hälsotillstånd och personer över 35 år.

2 Läs bruksanvisningen för din Gazelle att bekanta dig med det och hur det fungerar.

3 Montera utrustningen enligt anvisningarna i bruksanvisningen.

4 Placera Gazelle på en fast, matta, se till att det är nivå.

5 Ge extra clearance både framför och bakom Gazelle. Se till att området kring utrustningen är fri från möbler, skräp och all annan utrustning och föremål för att tillåta svängande foten plattformar för att röra sig fritt. Låt inte mindre än tre fot clearance framför och bakom Gazelle.

6 Utför en uppvärmning stretching session innan du börjar träna. Var noga med att sträcka på hamstrings, höftböjarna, kalvar, fyrhjulingar, axlar, rygg och triceps. Det rekommenderas att din stretching session pågår under minst tre minuter.

7 Stå bakom Gazelle, direkt framför tvärstycket och placera båda händerna på varje tillbaka bar. Se till att vänster fot är centrerad bakom pedalerna.

8 Flytta händer en i taget till den främre tvärstången, hålla dem där tills du är fullt står på utrustningen.

9 Steg på höger fotpedal med din högra fot. steg sedan till vänster fot plattform med vänster fot, samtidigt, hålla händerna på den främre tvärbalken för att hålla balansen.

10 Driva Gazelle genom att stå upprätt med fötterna på foten plattformar och händerna innanför handtag. Börja röra fötterna i små, men kontrollerad glida rörelser fram och tillbaka. När du börjar känna mer bekväm, något öka din hastighet genom att ta längre steg. Se till att du håller din hållning upprätt och knäna något böjda hela rörelser. Denna rörelse kallas "Basic Glide."

11 Avsluta din Gazelle session med en svalna genom att gradvis sakta ner din tempo och rörelseomfång.

12 Balansera dina fötter på båda plattformarna. Med båda händerna på den främre tvärstången, försiktigt placera din högra fot ner, centre det bakom foten plattformar. Efteråt, placera din vänstra fot ner bakom ryggen bar, plantera det fast på golvet. Släpp händerna från den främre tvärstången, lyfter din högra fot ut från Gazelle.

Tips

  • Bär ordentlig motion klädsel gjord av tunna tyger. Bär rätt skor, speciellt aeroba eller löparskor, är oerhört viktigt.
  • Styra din intensitet är beroende av rörelseomfång på dina armar och ben, din nivå av hastighet och position händerna på den främre tvärbalken.
  • Håll koll på din puls.
  • Var försiktig när du stiger på och av utrustningen för att undvika skador.
  • Undvika överansträngning. Tillåt dig själv att utvecklas i en långsam, behagligt tempo i stället.
  • Orientera dig att använda Gazelle med denna rörelse tills du är bekväm, och inte fortsätta med de mer avancerade övningar tills du förstår de förklaringar som ges i bruksanvisningen.
  • Håll koll på dina framsteg. Belöna dig själv för varje milstolpe uppfyllda.
  • Inte avskräckas av bakslag. Kasta inte hela programmet bara för att du missar en dag i ditt träningsschema. Få tillbaka på rätt spår nästa dag.
  • Håll barn utom räckhåll för utrustningen i alla lägen.
  • Använd aldrig utrustningen med nakna fötter.