XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Varje år finns NFL fans som deltar i den ultimata Superbowl bakluckan part. Att det kan betecknas som slutliga förklaras av ändarna de går att planera det, resa till det och delta i den. Det är ett uttryck för passionerad hängivenhet samt en nick i riktning av att vara något över toppen.

Instruktioner

1 Turen att ha din favorit NFL team gör det till Superbowl. Hitta 6 fans som lika din vansinniga nivå av stöd för laget. Alla bör vara begränsade medel så att faktiskt ge att delta i en Superbowl är omöjligt.

2 Börja din planering så snart du vet att ditt lag kommer att Superbowl. Boende i en Superbowl värdstad är alltid på max premie. Ta semester torsdag genom följande tisdag av Superbowl helgen. Instruera dina 6 vänner att göra detsamma.

3 Hyr en stor RV. Dessa enheter kommer att rymma 7 personer. För 6 dagar uthyrning, kommer kostnaden att uppgå till cirka 800 $. Ytterligare kostnader kommer att bestämmas av körsträcka och bensin. En klass C RV, de stora, få mellan 6 och 9 miles per gallon.

4 Undersök camping i Superbowl värdstad. Försök att säkra bokningar för en webbplats så nära som möjligt till stadion. Dela ansvaret för mat, småutgifter, etc. bland dina vänner. Håller med om att den totala kostnaden för den "bakluckan" kommer att delas lika, så att alla ska föra register.

5 Kolla parkering på Superbowl. Varje annan värdstad har olika begränsningar - Super XV tillät inte öppna lågor grillar - Superbowl XVI hade ingen RV parkering. Planera din parten om detta - kanske hyra en skåpbil för söndagen i Superbowl om arenan har ingen RV parkering.

6 Erhålla det bästa sättet att se på spelet. Husvagnar kommer ofta har tv i dem, men du kanske vill kolla in uppgradering till en större skärm.

7 Ladda upp på torsdag innan Superbowl. Kör till värdstaden. Bosätta sig i din RV park. Hyr din van. Hit parterna på fredag ​​och lördag. Ta antingen din RV eller van till Superbowl stadion parkeringen tidigt på söndagsmorgonen. Ställ in din bakluckan. Skrika högt nog att höras på arenan.