XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man förvisa celluliter ben med en cellulitmassage


Celluliter ben kan förvisas med en enkel fett massage kallas celluliter massage. En celluliter massage är också känd som celluliter massage, fett massage, anti celluliter massage och celluliter minskning massage. Vad är celluliter? Celluliter är ren och enkel fett som orsakar ett ojämnt utseende på en persons påkörningar, ben eller lår. Tänk keso eller gropar på dessa områden för en mental bild. Att befria celluliter ben eller uppnå en celluliter minskning, kan en enkel anti celluliter massagebehandling utföras ett par gånger i veckan. Här är stegen för anti fett massage.

Instruktioner

1 Starta en cellulitmassage lotion. För att starta en celluliter massagebehandling, applicera en fuktgivande lotion eller olja till området (s) behov på celluliter ben efter en varm dusch eller bad. Inte över tillämpa lotion för anti celluliter massage. Fettet massage kommer inte att vara effektiv om lotion över appliceras på celluliter ben. Applicera en fjärdedel storlek mängd.

2 ANVÄNDNING TRYCK OCH cirkulära rörelser FÖR celluliter minskning celluliter ben. Starta celluliter massage behandling på celluliter benen på den lägsta delen. Eftersom fett massage utförs, utöva påtryckningar och röra sig uppåt i cirkulära rörelser. Tryck- och cirkulära rörelser för anti celluliter massage stimulerar cirkulationen. Utföra denna uppgift minst fem minuter på celluliter ben för celluliter minskning. Det är också bra att använda handflator och knogar på händerna för denna anti celluliter massage och stöd i celluliter minskning.

3 MASSAGE dessa celluliter ben som degen för detta fett massage. Det är rätt; att utföra celluliter massage behandling för celluliter ben, behandla områden som deg. Det innebär lätt nypa, skjuta, och allt annat som kan beskrivas för detta fett massage. Syftet med detta är att fett som är avsatt på celluliter ben börjar att gradvis bryta upp. Detta celluliter minskning fungerar genom att bryta upp områden och dem jämna ut dem. Utför denna anti celluliter massage behandling i fem till tio minuter.

4 FINISH AV ATT celluliter minskning MASSAGE MED lätt beröring. Använd en handflata och lätt finger rörande att jämna ut huden. Detta fett massage steg fungerar genom att jämna ut fettet; således; hjälpa till med celluliter minskning på dessa celluliter ben. Gör detta för några minuter och sedan anti celluliter massage är klar.

Tips

  • Utför anti celluliter massage på celluliter varannan dag.