XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan du sätta socker i grönt te när de försöker gå ner i vikt?

Grönt te är tillverkad av de ojästa bladen från Camellia sinensis anläggningen används samma växt svart te gjort av. Det är förenat med en rad positiva hälsoeffekter, inklusive viktminskning. Men tillsätta socker för att söta grönt te kommer att öka kaloriinnehållet, vilket gör det mindre effektivt som en viktminskning agent.

Viktminskning Fördelar med grönt te

Grönt te innehåller katekiner, en polyfenol som också är en naturlig antioxidant. De katekinerna i grönt te kan bidra till att öka din ämnesomsättning, vilket kan hjälpa till med viktminskning. En studie i en 2009 publiceringen av "International Journal of Obesity" fann att halten catechin i grönt te ledde till en liten viktminskning hos överviktiga vuxna och hade en positiv effekt på viktkontroll hos vuxna med en hälsosam vikt. Effekterna var närvarande över en mångfald av etnisk bakgrund.

ökade Kalorier

Grönt te, som svart te, är naturligt låg i kalorier. En 1-kopp servering har bara två kalorier när det inte finns utan tillsats av socker eller mjölk. Använda även en tesked vitt socker i din kopp te kommer att höja ditt kaloriintag med en extra 16 kalorier per portion - eller en extra 5800 kalorier per år om man dricker en kopp te varje dag.

Tillsatt socker Varningar

Att sätta socker i te ökar dina chanser att viktökning och ger ingen näring. American Heart Association säger att medan socker kan användas i små mängder för att förbättra smaken av livsmedel är tillsatt socker anses vara en av de största bidragsgivarna till fetmaepidemin. Att minska mängden tillsatt socker i kosten kommer att hjälpa dig att skära kalorier, förbättra kardiovaskulär hälsa och kontrollera din vikt. AHA rekommenderar att begränsa din extra sockerintag till högst sex teskedar per dag för kvinnor och 9 teskedar per dag för män.

Stevia som ett alternativ

Om du har problem med att dricka grönt te utan sötning det, överväga att använda stevia i stället för socker. Stevia, ett naturligt sötningsmedel, innehåller inga kalorier per portion och är mycket sötare i smaken än raffinerat socker. Eftersom det innehåller inga kalorier, kan det hjälpa dig att hålla kalorifattig fördelarna av grönt te, hjälper dig att nå din viktminskning mål. Stevia finns som ett pulver eller en flytande tillsats i hälsokostbutiker och i vissa speciallivsmedelsbutiker. Det anses säkert för konsumtion i USA, men det finns lite långsiktiga data om stevia säkerhet.