XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De bästa löparskor för supinator


Supination är när en person går i första hand eller promenader med sin tyngd placeras på utsidan av sina fötter. Supinators sätta mer stress på ben och leder i benen, och behöver bra dämpning i sina skor, vilket gör att deras fötter att rulla inåt och absorbera stötar, för att undvika att köra relaterade skador. De bästa löparskor för supinators har dämpning i hela skon, utmärkt flexibilitet, och är lätta.

Asics Gel-Nimbus 11

Den Asics Gel-Nimbus 11 är en mycket stödjande löparsko som fungerar bra för supinators. Den har en mycket slitstark gummisula, en mellansula tillverkad av Solyte, ett mycket lätt material som har bra dämpning samt flexibilitet och en asymmetrisk snörning design som ger en mer stabil foten passform. Kort sagt, den Asics Gel-Nimbus 11 tillhandahåller löpare med en lätt stödsystem, stabil passform och stark flexibilitet.

Saucony Grid sammanhållnings NX

Den Saucony Grid Sammanhållnings NX är en av de lättare löparskor som finns idag, väger endast 9,9 uns. De är bra för supinators, eftersom de är lätta och erbjuder större flexibilitet än många andra skor. Mellansulan är formpressad, vilket ger en stark dämpning, medan innersulan är löstagbar, flexibel och utformad för löpning. Den Saucony Grid sammanhållnings NX kombinerar en låg vikt och god flexibilitet för att lindra stressrelaterade skador orsakade av supination.

ASIC Gel Kinsei

Den Asics Gel Kinsei är en mer unik löparsko, eftersom den är utformad för att passa olika typer av löpare med sin adaptiv drift hälen komponent. En bra sko för alla löpare, ger Kinsei några övre fotstöd med sin asymmetriska snörning design och det är också en relativt flexibel sko, på grund av den lätta Solyte sulan. Kallas "Gear of the Year" av Outside.com har Gel Kinsei en unik "Framdrivning Trusstic" -system, vilket ökar stabiliteten hos skons konstruktion under footstrike, stärka sin långsiktiga hållbarhet.