XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur snabbt kommer du att förlora vikt om du gå en mil varje dag?

Om du vill gå en mil för att gå ner i vikt, inte förvänta sig att förlora en enda pund för åtminstone en och en halv månad - även om denna uppskattning kan eller inte kan vara korrekt för dig. Säga hur många pounds du kan räkna med att förlora göra en viss aktivitet under en viss tid kan tyckas vara cut-and-torkade, men det finns ett antal skäl till varför det är svårt att uppskatta hur mycket vikt du kommer att förlora över hela linjen . Först av allt, är allas kropp annorlunda, och alla sätter i varierande mängder av ansträngning. Med detta i åtanke, ta en titt på de saker som kan påverka mängden vikt du kan förlora, och hur du kanske kan ramp upp dina ansträngningar.

Din nuvarande vikt

Gå ner i vikt innebär att bränna kalorier, men antalet kalorier du bränner under en viss verksamhet kommer att bero, åtminstone delvis, på din nuvarande kroppsvikt. Om en 125-pund person går i 30 minuter i maklig takt, till exempel, kommer hon bränna cirka 120 kalorier i 30 minuter. En 155-pound person bränna 149 kalorier under samma promenad, och en 185-pound person kommer att bränna cirka 178 kalorier, enligt Harvard Medical School.

Speed ​​Du Walk

Intensitet är också en stor faktor i att bestämma hur många kalorier du bränner under en viss verksamhet. Enligt samma Harvard Medical School kalori diagram, kommer 155 pund människa bränna 149 kalorier per 30 minuters promenad på en 3,5-mph takt - eller ungefär en 17-minuters mil. Om hon snabbar upp, kommer hon att bränna fler kalorier. Walking en mil vid 4 mph - som ska ta hennes 15 minuter - hon kommer att bränna 83,5 kalorier.

Tallying kalorier från att gå

Låt oss använda det exempel på 155 pund människa att uppskatta hur lång tid det skulle ta att förlora ett pund. Att förlora ett pund, måste du bränna 3.500 kalorier mer än du konsumerar. Om 155 pund person går en mil varje dag vid 4 mph - och äter varken mer eller mindre än hon normalt äter - hon kommer att förlora ett pund efter 42 dagar. Det kanske låter som en stor insats för att inte mycket payoff - men du har några alternativ för att förlora vikt snabbare.

Öka dina ansträngningar

Det första sättet att öka dina ansträngningar är ganska enkel: gå under en längre tid. Walking under ytterligare 15 till 17 minuter kan du dubbla din kaloriförbränning. Du kanske inte är redo att gå snabbare än en 4- till 4,5 mph takt, men med tiden kommer du komma i bättre form, vilket gör att du kan öka din intensitet genom att gå snabbare - som kommer att hjälpa dig att bränna ännu mer kalorier .

styrka Train

Också överväga att lägga till styrketräning i din rutin två eller tre dagar i veckan, situps, pullups, push-ups, utfall och knäböj att starta. Muskler bränner kalorier mer effektivt än fett, så allt starkare kommer också att hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare.

Titta på din kost

Ett annat sätt att banta snabbare: skära kalorier. Försök att starta små och klippa ut 200 kalorier per dag. Saker som läsk, snackbarer, bagels och snabbmats frukost smörgåsar alla innehåller ungefär 200 kalorier och kan lätt skäras ur kosten.