XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Butler Creek Products tillverkar gevär sling, snap-on-skal för kikarsikten och magasin lasttillbehör för både bänk och fält skyttar. Deras Easy Rider Sling har en bred neopren dyna för att dämpa vikten av ditt gevär eller hagelgevär under långvarig bär. Easy Rider Sling inte komma med en sele vridbar bifogas. De fäster till antingen fast eller löstagbar sele lekare hjälp av ett par enkla friktion spännen.

Instruktioner

1 Undersök Easy Rider Sling att bestämma var varje sväng kommer att fästa. Den korta remmen på selen fäster sväng närmast mynningen på vapnet. Den långa bandet fäster vrid närmast ändan av geväret. Se till att något ruggad greppyta av neopren plattan vänd mot gevär.

2 Håll glidspänne på den korta änden av selen i en hand med toppen av spännet vänd mot dig. Med den fria handen, dra en liten ögla av bandet bort från toppen av spännet. Detta löser slutet av lyftselens band, som hålls på plats under spännet av en friktions bar.

3 Dra slutet av lyftbandet över friktions bar och ut ur spännet. Loop slutet av remmen genom D-ringen på vrid. Stoppa den fria änden av bandet tillbaka i botten av spännet och dra den över friktions bar.

4 Dra åt svängfäste genom att dra den fria änden av remmen genom spännet tills det plattas mot friktions bar. Plattar den lilla öglan på toppen av spännet genom att dra i remmen där den ansluter till lyftselens axelkudde. Dra fast på sväng att göra säker spännet friktion bar håller bandet på plats.

5 Upprepa steg 2 till 4 för att fästa en vridbar till den långa änden av Easy Rider Sling.