XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den Sig P226 är en halvautomatisk pistol chambered att avfyra en 9 mm patron. Ursprungligen konstruerad av företaget för enheter i USA militären har Sig 226 funnit nåd med många federala, statliga och lokala brottsbekämpande organ. Sig 226 är avsedd för enkel, noggrann drift direkt ur lådan. Grundläggande skytte, i kombination med en noggrannhet av vapnet, kommer att ge korrekta resultat i skjut.

Instruktioner

1 Sätt på hörsel- och ögonskydd innan skjuta P226. Placera ett mål i skjutriktningen på en plats med en säker back stopp. Ta bort klipp från pistolen, vid behov, och kontrollera att pistolen är oladdat och säkra att hantera.

2 Belastning 9 mm ammunition till ett klipp avsedd för användning med Sig P226.

3 Håll Sig P226 med din dominanta hand. Placera grepp vapnet i V handen mellan tummen och pekfingret. Wrap fingrarna och tummen runt greppet så att pekfingret lätt kan nå avtryckaren. Håll fingret från avtryckaren tills redo att skjuta.

4 Sätt klämman i handtaget på Sig 226 tills den snäpper på plats. Fortsätt att hålla pistolen säkert med den dominerande handen och dra bilden tillbaka med den andra handen för att ladda en enda runda av 9 mm ammunition till avfyrningskammaren.

5 Stå med fötterna axelbrett isär. Skjut höger fot bakåt tills tårna är även med hälen på vänster fot, om du är en höger dominant. Omvänd hållning om vänsterhänt. Öppna dina höfter så att de är på en 45-graders vinkel mot målet.

6 Cup botten av Sig och sidan av din dominanta hand som håller pistolen med handflatan av din hand. Linda fingrarna och tummen av den fria handen runt den dominerande handen för stöd. Kläm pistolgreppet tills handen börjar något tremor och sedan koppla greppet något för ett fast grepp.

7 Höja mynningen på Sig tills målet är synligt i skåran av den bakre sikte och är precis ovanför den främre blad sikte. Placera pistolen så att målet är centrerad från sida till sida i skåran av den bakre sikte. Höja eller sänka nosparti efter behov så att målet förefaller att vila på toppen av den främre blad sikte.

8 Flytta pekfingret till avtryckaren, ta ett andetag och håll den. Rulla pekfingret över avtryckaren för att avfyra P226. Undvik att dra eller ryck i utlösaren.