XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man kan bli av vener i händer

Vener i händerna ofta blir mer framträdande med åldern, så ta bort vener som buktar ut på ytan av dina händer kan ge dig en yngre utseende. Enligt Schulman Vein och Laser Center, ytliga vener som är synliga genom huden inte är medicinskt nödvändigt eftersom djupare vener ett adekvat sätt kan utföra jobbet.

Steg 1

Få en remiss från din läkare till en ven centrum. Ven och lasercentra har läkare på personal som kan rekommendera olika terapier för behandling av oönskade ådror. Under din inledande samråd, kommer sannolikt att undersöka dina händer och rekommenderar ett behandlingsalternativ läkaren.

Steg 2

Genomgå scleroterapi att avlägsna handen vener. Enligt Vein Clinics of America, under denna procedur, är en sclerosant lösning sprutas in i venerna. Du är inte ges någon typ av anestesi vid mottagning injektionerna. De sclerosant lösning tätar vener och orsakar blodet att omdirigeras till andra vener. De avtätade vener är så småningom absorberas in i kroppen.

steg 3

Följ instruktionerna alla efterbehandling. För ett par timmar efter injektionerna, kan du uppmanas att bära en kompression bandage. Normala aktiviteter kan vara typiskt återupptas nästa dag.

varningar

  • Se till att du går över eventuella biverkningar med din läkare innan behandling handen ådror. Eventuella biverkningar av sclerotherapy smärta, svullnad och rodnad runt injektionsstället.
  • Om venerna i din hand inte orsakar ett medicinskt problem, är ditt försäkringsbolag inte kommer att betala för de metoder som används för att ta bort dem.

tips

  • En läkare kommer vanligtvis lämna bakom åtminstone en ven så att du kan få intravenösa läkemedel i framtiden.