XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man berättar Vilken storlek Quad Hastighet Skridskor du bär


Quad skridskor är old-school typ som har två uppsättningar av hjul fram och två bak, permanent fäst med en platta till en känga eller sko. Dessa skridskor används ofta för sporter som rull hockey eller rulle derby. Att välja rätt storlek skridsko är nyckeln till hälsan hos dina fötter och vrister och din njutning av sporten.

Instruktioner

1 Börja med din skostorlek. Ofta en person bär samma storlek quad skridsko som sko. Om du bär en halv storlek, använda nästa storlek upp för komfort. Bär tjocka eller dubbla strumpor att anpassa passformen.

2 Tejp två bitar av papper tillräckligt länge för att rymma en av fötterna på var och en framför en stol. Sitt på stolen och sätta fötterna på papperet. Trace runt fötterna med en blyertspenna. Om du har en medhjälpare, gör detta står upp. Bär strumpor du bära under skridskoåkning. Mät bredden på fötterna över bollen och längden från hälen till stortån. De flesta skridsko webbplatser lista mätningar av sina stövlar. Om dina fötter är olika storlekar med en halv storlek, beställa storleken på din större fot.

3 Översätta din skostorlek från kvinnor till män. De flesta quad skridskor är dimensionerade med herrstorlekar. Tumregeln är en kvinnas skostorlek är ett nummer högre än en mans. Om du bär en storlek 8 damsko, kommer du sannolikt behöva en storlek 7 män quad skridskor. Skridskor med mycket stoppning kanske inte behöver vara dimensionerade ned från dam- till herrstorlekar, så det är viktigt att försöka skridskor på.

4 Storlek upp om dina fötter är breda. För komfort och säkerhet, quad skridskor behöver montera foten tätt. Klämma din breda fot i en skridsko som är för smala kommer att vara otroligt obehagligt och kan orsaka skada.