XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man ska äta Star Fruit


Undrar just hur man ska äta stjärna frukt? Det finns många sätt att njuta av denna läckra frukt, som produceras av carambola trädslag och kallas även kamranga eller fem fingrar. I västerländska rätter, är det oftast används som en ätbar garnering; men i många kulturer är det värdefullt för användning som en juice, görs till vin eller ätas vanligt. Här är hur man ska äta en stjärna frukt.

Instruktioner

1 Välj en stjärna frukt, antingen från trädet, bondens marknad eller livsmedelsbutik inköp. Låt mogna vid rumstemperatur i flera dagar efter plockning från trädet.

2 skiva mogen stjärna frukt efter sköljning ren. Ät av sig själv som ett mellanmål eller tilltugg.

3 Använd stjärna frukt skivor som garnering på drycker, inklusive smoothies och drinkar.

4 Gör en frukt-och veggie fack som ser ut som en flagga. Använd blåbär för de blå bakgrund och placera stjärna frukt skivor ovanpå. Gör röda och vita ränder med hjälp av blomkål och jordgubbar eller körsbärstomater.

Tips

  • Du kan odla dina egna stjärna fruktträd i varma klimat, inklusive Florida, Hawaii och Costa Rica.
  • Star frukt är hög i C-vitamin och är också en bra källa till fiber och vitamin A.
  • Det är en söt olika stjärn frukt samt en tårta en. Den sötare är bättre lämpad för fruktskålar och tårta en är bra för att göra pickle juice.
  • Undvik att äta stjärna frukt om du har njur krämpor som frukten innehåller oxalsyra. Stjärn fruktjuice är särskilt besvärligt för dem med njurproblem.