XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Överskott magen fett är ett tillstånd som är lätt att återställa. Även om det inte finns någon "one size fits all" -metoden för att förlora vikt, är konditionsträning ett bra alternativ för de flesta vuxna och barn som vill gå ner i vikt.

Löpning, jogging, promenader

Hjärt-övningar är bra för buken. Hjärt-övningar som löpning, jogging och hastighet promenader är idealiska. Dessa övningar hjälper till att öka ämnesomsättningen, stöd i viktminskning och hjälpa till att ta bort överflödigt fett som täcker magmusklerna. Nyckeln till en hjärt-träningsprogram är konsekvent. Människor som vill gå ner i vikt bör utföra konditionsträning 20 till 60 minuter, tre till sex gånger i veckan. När du väljer en konditionsträning, ställa in ett schema som gör att du kan träna för den föreslagna tidsperioden. Om du gör det kommer att ge resultat snabbare och hjälper kroppen att börja trimma överflödigt fett runt midjan.

Simning

Cardio övningar att förlora magen fett


Att avslöja magmusklerna, måste du bränna fett runt midsection. En av de bästa hjärt-övningar är simning.
Simning ökar hjärtfrekvensen, ökar lungkapacitet och minskar risken för hjärtattack, högt kolesterol, högt blodtryck och diabetes. Det är också effektivt för att minska magen fett. Simma i 20 till 60 minuter, tre till sex gånger i veckan. Alternerande slag (bröstsim eller ryggsim, till exempel) kommer att bidra till att minska tristess.

Dans

Dans är också en stor konditionsträning. Från magdans till hip hop till jazz, revs dans upp pulsen och bränner magen fett. Eftersom dans inte placera så mycket stress på knäna som löpning, är det ett effektivt sätt att flytta olika delar av kroppen samtidigt rikta magmusklerna. Medan dans kanske inte resulterar i magmusklerna omedelbart, kommer det att bidra till att minska magen fett och krympa midjan. I likhet med andra kardiovaskulära övningar bör dans utföras 20 till 60 minuter, tre till sex gånger per vecka. Personer som vill ett alternativ till dans hemma kan gå andra på en dansklubb för vissa sessioner. Detta är ett bra sätt att utöva utan att bli uttråkad. Den sociala aspekten av att vara i en dansklubb kommer också att göra din dans rutin mer roligt och intressant.