XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Övningar för Skeletal Alignment

Dålig hållning och en sned ryggrad kan leda till ett antal sjukdomstillstånd, inklusive smärta i nedre ryggen och ischias. Dålig skelett inriktning ställer stress på angränsande muskler, som sedan påverkar andra delar av kroppen samt baksidan. Samvetsgrann kropp positionering sittande och stående kan bidra till att förhindra spinal förskjutning, medan övningar som syftar till att stärka musklerna kring ryggraden hjälper till att hålla ryggen upprätt.

Yoga

De fysiska ställningar, stretching och andning införlivas i yoga kan gynna skelett anpassningen av kroppen och leda till bättre hållning. Enligt Spine universum, Hatha Yoga, den vanligaste formen av yoga praktiseras i väst, kräver ett antal muskelavtals övningar som ingjuta ledrörlighet som främjar skelett inriktning. Cirkulationen ökar under yoga rutiner, stimulerar ämnesomsättningen och healing. Muskler och nerver slappna av under yogaövningar, som gör spinal inriktning lättare att underhålla.

pilates

Pilates är en annan form av motion som främjar friskt ben inriktning och sträcker och stärker stödja ryggmusklerna. Mekaniken kropps anställda av Pilates träning uppmuntrar korrekt hållning. Balans och koordination är viktiga inslag i Pilates som utvecklar en samvetsgrann inställning till hållning och spinal inriktning. Andning och riktade rörelser främja flexibilitet och minska trötthet och stress ryggraden genomgår hela dagen under fysisk aktivitet. Dessutom, Pilates fokuserar vanligen på att utveckla en stark kärna, grunden för spinal stabilitet.

kärn Förstärkning

Du kan innehålla ett obegränsat antal kärn stärkande övningar i din dagliga träning för att stärka din buk, sneda och ryggmuskler som kommer mer fullständigt stöder riktig skelett inriktning. Enligt den nordamerikanska Spine Society är crunches bäst utförs liggande på rygg med böjda knän och fötterna på golvet. Lägga armarna rakt ut bredvid kroppen och lyft sedan huvudet och axlarna när du skärpa din abs. Upprepa 10 till 15 gånger för att dra kärna muskler. Variationer inkluderar göra crunches på en boll, som innehåller ännu fler kärn förstärkning muskelrörelser. Crunches är bara en av många kärn stärkande övningar. Du kan lägga till variation genom att göra Plank, ryska vändningar och Supermans för att nämna några. Kolla in det amerikanska rådet om Motion motion bibliotek för fler alternativ.

sträckor

Stretching är viktigt att hålla musklerna flexibel och upprätthålla korrekt hållning. Side och rygg sträckor är särskilt fördelaktigt när du har suttit en lång tid och känner din ryggrad blir snett. Stå med fötterna axelbrett isär och placera händerna på toppen av skinkorna på varje sida. Långsamt sträcka bakåt och håll posen och räkna till 10. Shift dina höfter framåt något för att hålla balansen. Från samma stående läge, placera din högra hand på höger höft med armbågen böjd och höja din vänstra arm ovanför huvudet som du böjer åt vänster. Håll och långsamt återgå till upprätt läge. Upprepa på andra sidan för att sträcka på sido muskler som fungerar som primära ryggstöd.