XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Boxning Fitness Tips


Boxning är en kampsport sport som kräver en hög nivå av fysisk konditionering från sina konkurrenter. Trots detta är det lätt för en boxare att få en utbildning rut, att glömma grunderna om lämplighet eller att helt enkelt skruva upp. Det finns några grundläggande saker att alltid komma ihåg om boxning fitness, liksom vissa saker att göra när boxnings träningsprogram har drabbat en vägg.

Vägarbete

Boxning Fitness Tips


Boxning är baserad på två kärnkonditione element: starka ben och stark hjärt. De enda boxare som har råd att hoppa på deras kör (vägarbete) är de som sparring varje dag. Den absolut minimum ska köras tre gånger i veckan för 2 miles. De i utbildning för en kamp måste köra ännu mer. Det är dock sällsynt att en boxare som skall tillåtas att helt enkelt knoga tillsammans i en stabil takt, vilket är fallet i en enkel joggning. Boxare som har nått en platå i sin löpning bör överväga roterande normal jogging med vind spurter eller kör upp och ner långa trapphus.

bra Form

Boxning Fitness Tips


Bra formen bygger fysisk kondition. Till exempel är det få människor som någonsin har gjort det har ingen aning om hur mycket kraft och energi som krävs för att hålla upp armarna i vakten position i en timme rakt. alltid uppmärksamma rätt form och grunderna när man gör allt från shadowboxing till träffa hastighet väska. Glöm aldrig att inkludera huvudrörelser och fotarbete i dessa övningar också. Det lär inte bara bra teknik, men den använder också upp energi och förbättrar konditionen.

vikter

Boxning Fitness Tips


Gammaldags boxningstränare hatade idén om en kämpe lyft vikter, och av goda skäl. Även riktiga tyngdlyftning teknik resulterar i skrymmande, spända muskler som arbetar mot boxning vätska, explosiva stansteknik. Det är inte omöjligt för boxare att lyfta vikter, men att göra så de måste göra två saker som de flesta människor som arbetar vid ett gym betalar mycket mindre uppmärksamhet åt: De måste bibehålla en jämn, slow motion och samtidigt lyfta, och de måste sträcka i och sträcka ut under åtminstone så mycket tid som de tillbringar lyft. Smusslar på någon av dessa åtgärder kommer att resultera i skrymmande, spända muskler boxare är tänkta att undvika. Totalt sett är det förmodligen bättre att hålla sig till de vanliga boxningsstyrka byggande övningar: armhävningar, pull-ups, den tunga väskan och saker som att skära trä.

Diet

Den gamla tiders boxning kost är förnuftigt att det är inte så mycket om vad som äts, som det handlar om när det äts. Regeln att följa är att kolhydrater endast bör konsumeras innan någon fysisk träning sker. Den sista måltiden på dagen, ätit efter den sista träningen, bör vara allt protein och bladgrönsaker. Det senare är en klassisk praktiseras av mästare från Rocky Marciano till George Foreman.