XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Förberedelser H ger många fördelar för en hemorrojder lidande. Det tar bort många av de obehagliga symptom i samband med hemorrojder skov. För gravida kvinnor och kvinnor som just födde, Förberedelse H också kan användas för att ta hand om förstorad, brännande, klåda hemorrojder.

Vad det är

I branschen i 50 år, är Förberedelser H en over-the-counter produkt som reducerar svullnad av hemorrojder. Huvudingrediensen är fenylefrin, haj leverolja och trollhassel.

fördelar

Förberedelser H ger flera fördelar. Det tar ner svullnaden inflammerade vener i anus och nedre rektum. Förberedelser H temporärt tar också bort smärtan som hemorrojder kan producera. Det kan också minska blödningen samband med hemorrojder. Denna produkt kan också lindra klåda som hemorrojder producerar.

main Ingredient

Den aktiva beståndsdelen i Framställning H är fenylefrin, som fungerar som en vasokonstriktor och minskar blodflödet till hemorrojder. Hemorrojder är vener i anus och rektum som blir svullen och utvidgade. Det finns interna och externa hemorrojder. Yttre hemorrojder är runda, lila och känna att de är mjuka. De utvecklar under huden utanför öppningen av anus. Inre hemorrojder finns längre in i ändtarmen.

Graviditet

Gravida kvinnor kan dra nytta genom att använda Förberedelse H också. När en kvinna är gravid, kommer det växande fostret trycka på venerna i en kvinnas anus och ändtarmen, vilket gör dem att svälla, klåda och bli smärtsamt. Därför kan en gravid kvinna använder Förberedelser H för att lindra klåda, sveda och svullnad.

omedelbar Relief

En annan fördel som människor kan ha samtidigt som man utnyttjar Förberedelser H är att de kommer att hitta omedelbar lättnad från denna produkt. Beredning H kan användas för ungefär en vecka, enligt Förberedelser H webbplats, men det sägs också att lättnad kommer snabbt. Förberedelser H finns i en mängd olika former: salva; grädde; suppositorier; våtservetter och kylande gel.

Bättre än kirurgi

Med hjälp av Beredning H är en enklare, mer lugnande alternativ jämfört med vad som kan ligga framöver. Fördelarna med att använda Förberedelse H är att en person som inte behöver genomgå en operation. Enligt den hemorrojder Information Center, kan en person med hemorrojder kräver ett gummiband behandling. Detta förfarande är när en läkare binder hemorrojder för att hindra dem från att svälla ytterligare.

Slutsats

För att hålla hemorrojder i schack, bör en person dricka mycket vatten och äta en kost rik på mycket fibrer, såsom kli, gröna bladgrönsaker och en mängd olika frukter. När hemorrojder blir smärtsam och blod är närvarande, kan det vara dags att ringa sjukvårdspersonal.