XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan du gå ner i vikt genom att dricka kärnmjölk?

Ett glas kärnmjölk inte fungera som en magisk viktminskning elixir, men denna tårta dryck kan spela en roll i ditt försök att kasta några pounds. Förvänta dig inte att läppja kärn automatiskt leda till att du ler på badrumsvåg. Åtnjuter denna dryck som ett hälsosamt alternativ till snacks eller konsumerar det i stället för högre kalorimejeriprodukter, men kan ge utdelning.

Viktminskning och kalorier

Kroppens förmåga att gå ner i vikt är ett resultat av förhållandet som finns mellan de kalorier du in i din kropp och de kroppen brännskador. Du kommer att förlora vikt när de kalorier du bränner genom dagliga aktiviteter och motion överstiger kalorier du förbrukar när du äter och dricker. Eftersom dricka kärnmjölk ökar ditt kaloriintag, kommer det inte direkt påverka ditt mål att gå ner i vikt.

Kärnmjölk som ett mellanmål

Det är möjligt att gå ner i vikt med hjälp av kärnmjölk om du använder drycken att ersätta snacks som innehåller fler kalorier. En kopp låg fetthalt kärnmjölk, till exempel, har 98 kalorier. En 1-ounce servering av vanligt chips, dock har 149 kalorier. Genom att välja ett glas kärnmjölk i stället för en servering av chips, du konsumerar 51 färre kalorier. Förutsatt att du gör den här typen av beslut med regelbundenhet, kan kärn hjälpa dig att nå din viktminskning mål.

Alternativ till mejeriprodukter

Det kan ta lite tid att anpassa sig till syrlig smak av kärnmjölk, men ersätta andra mejeri val i din kost med kärnmjölk kan hjälpa dig att kontrollera kaloriintaget. En kopp kärnmjölk är lägre i kalorier och fett än en kopp 1 procent mjölk eller en kopp chokladmjölk. Kärnmjölk är också en lägre kaloriinnehåll alternativ till många sorter av yoghurt. En 6-uns innehåller fettsnål frukt yoghurt, till exempel, har 168 kalorier.

Kombinera Buttermilk med motion

Byta högre kalori snacks och mejeriprodukter för kärnmjölk kan sänka din totala kaloriintag, men du kan öka dina odds för att gå ner i vikt genom att utöva mer. Motion är en viktig del av en framgångsrik viktminskning regim. Sikta på 300 minuters måttlig takt konditionsträning varje vecka för att hjälpa kroppen att bränna tillräckligt med kalorier för att leda till viktminskning.