XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man mäta hur länge du kommer att stanna på sjukhuset / Läkarmottagning Efter en mastektomi


Om din läkare bedömer att du behöver mastektomi kirurgi, kommer det att finnas många frågor som du vill ha besvarade. Att hålla en förteckning över dessa frågor kan hjälpa till att lindra din sinne. En av de frågor du kan ställa är: Hur länge ska jag stanna på sjukhuset / läkarmottagningen efter operationen? Det finns några olika resurser som du kan använda för att hitta svaret på denna fråga.

Instruktioner

1 Din läkare är den bästa källan för att svara på alla dina frågor. Fråga din läkare hur länge du kommer att stanna på sjukhuset efter mastektomi operation för att få ut det mesta informerat svar.

2 Fråga folk som har genomgått mastektomi kirurgi i det förflutna. Om du känner någon som har haft mastektomi kirurgi, särskilt nyligen, kan de ha möjlighet att ge dig en ganska god uppfattning om hur länge du kommer att vara på sjukhuset efter ingreppet är klar.

3 Mastektomi kirurgi kan vara en dagkirurgi men det normala sjukhusvistelsen för en mastektomi kirurgi är en till två dagar.

4 Komplikationer från mastektomi kirurgi är sällsynta, men de kan förekomma. Om du har komplikationer efter mastektomi kirurgi kan förlänga din sjukhusvistelse Vissa komplikationer blödning, infektion och blodproppar.

5 Följ läkarens order. Din läkare kommer att ha en lista över saker du bör och inte bör göra innan mastektomi kirurgi. Följ dessa instruktioner för att förbättra dina chanser att en kortare sjukhusvistelse.

Tips

  • De flesta människor inte upplever extrem smärta efter mastektomi kirurgi. Informera sjukhuspersonalen om du har en hel del smärta.
  • Du kommer att ha dräneringsrör för en till två veckor efter operationen för att underlätta återhämtningen.
  • Ta inte några aspirin eller blodförtunnande före mastektomi kirurgi. Förtunnad blod kan öka din chans för komplikationer och förlänga din sjukhusvistelse.