XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Bipolär behandlingsprogram i Orlando, Florida


Det är viktigt att hitta en bra center i Orlando, Florida, för bipolära behandlingar. Detta villkor inte bara påverkar personen psykiskt utan fysiskt också. Antingen du eller nära och kära som har diagnostiserats med sjukdomen och uppvisar symptom, behöver vårdande personal som känner om sjukdomen och dess utveckling.

CNS Healthcare

Ett riktigt snyggt plats i Orlando, Florida kallas CNS Healthcare inte bara behandlar psykisk sjukdom men rekryterar allmänheten som kan vara drabbade med vissa villkor för att delta i forskning, kliniska prövningar och studier. Centret är öppet för alla åldrar av folk med psykiska sjukdomar. Deras avgiftsfritt telefonnummer är (877) 926-5100 och deras hemsida är cnshealthcare.com.

Orlando Meetup Grupper

Stödgrupper för bipolär sjukdom i Orlando listas i Orlando Meetup papper. De inkluderar Central Florida dissociativ identitetsstörning / MPD Meetup och vaken Det finns också den största gruppen av bipolär sjukdom och depression stödgrupper.

När du anger dessa grupper, tillåter de dig att få tillgång till andra former av hjälp annars inte är lätt tillgängliga för allmänheten.

Pasadena Villa

Pasadena Villa är en vuxen bostadsområde behandlingshem som erbjuder psykoterapi, smärtlindring och utbildning av återinträde i samhället som en funktionell vuxen. Behandlingshemmet fokuserar på bipolär sjukdom och depression. Telefonnumret är (877) 845-5235 och du kan få mer information genom att logga in på webbplatsen på pasadenavilla.com

Act Now hypnos & Wellness Center

Lagen Nu hypnos & Wellness Center är en alternativ metod för att ta hand om den bipolära patienter. Centret är specialiserat på hypnos, akupunktur, rådgivning och massage behandlingar. Enligt webbplatsen, De tror att behandla den person som en helhet och inte bara symptomen av bipolär sjukdom. Patienten kan få en känsla av förtroende för att bli frisk.

Guds andliga sjukhus

Ett annat bra alternativ till traditionell medicin är Guds andliga sjukhus. Beläget i större Orlando, är detta sjukhus ett sjukhus som behandlar från den andliga sidan av en person. Om du är en kristen, eller om du inte är och du har provat andra vägar som inte verkar fungera, kan det vara lämpligt. Denna "sjukhus" riktar sig till alla typer av psykiska och fysiska svagheter och bekämpar uppkomsten med angrepp av kraftfulla och positiva andlig tänkande.

Depression och bipolär Support Alliance

Det finns ett program som heter depression och bipolär Support Alliance eller DBSA för kort. Dess hemsida är dbsalliance.org och det består av alla depression och bipolär behandlingshem och stödgrupper i Orlando, Florida, och landet. Det är ett bra ställe att börja när vi letar efter behandlingscentrum i Orlando.