XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem



Brandsläckare utbildning för arbetsplatsen är ett krav Arbetarskydds & Health Administration (OSHA) enligt avsnitt 1910,157 av OSHA (Standards - 29 CFR). OSHA är den myndighet som övervakar säkerheten på arbetsplatsen. OSHA förordningar anges kraven när utbildning är nödvändig för bärbara brandsläckare, liksom placering och underhåll av brandsläckare.

Identifiera behov av Brandsläckare Utbildning

På många platser är brandsläckare krävs på arbetsplatsen genom lokala lagar och förordningar. De flesta länder refererar till National Fire Protection Association publikation "NFPA 10: Standard för bärbara brandsläckare," oftast kallas bara "NFPA 10." NFPA 10 sätter standarden, med hjälp av vetenskapligt bevisade data, placeringen, service, underhåll och kontroll av handbrandsläckare. Brandsläckare är därför obligatorisk i de flesta offentliga platser, kontorsbyggnader, företag och skolor och kommer att behöva personal som är utbildade på rätt sätt att använda dem. Arbetsgivarna bör välja medarbetare som är belägna i närheten av brandsläckare och är fysiskt kapabel att lyfta en off the wall, dra stiftet och styrning av både cylindern och spray. Dessa handplockade anställda måste fylla brandsläckare utbildning för att uppfylla OSHA föreskrifter.

Att hitta Brandsläckare utbildning för anställda

De anställda som har till uppgift att användningen av handbrandsläckare som krävs av OSHA ha grundutbildning på deras användning, och årlig uppföljning utbildning för hur länge de fortfarande belastas med detta ansvar. Utbildning för användning av handbrandsläckare kan erhållas genom flera kanaler. Bärbara brandsläckare underhållsföretag som är godkända av tillverkaren kan erbjuda utbildningar till kunderna. Ett annat alternativ är att få utbildning via en online utbildningsprogram som Fireextinguisher.com.

Bärbara Brandsläckare Utbildning i ett nötskal

Bärbara brandsläckare utbildning består av en översyn med personal de typer av brandsläckare som finns i byggnaden, vilken typ av brand var och en kan lägga ut, och en korrekt användning av enheten. Det finns flera olika typer av brandsläckare, såsom ABC torr kemikalie som är för allmänt bruk och en klass "D" brandsläckare som är avsedd för användning på brandfarliga metaller. Den första regeln som lärs ut i utbildningen är att ringa 911, oavsett vad storleken på branden är. Den andra regeln är att evakuera byggnaden. Den tredje regeln är att sedan avgöra om branden kan släckas med en bärbar brandsläckare. Anställda bör utbildas för att bedöma säkerheten av situationen innan du försöker släcka branden genom dem själva. De bör också vara utbildad på den faktiska användningen av släckaren, och bör ofta granska vilka typer av brandsläckare i sin arbetsplats och material de kan släcka. Brandsläckare är enligt lag skyldiga att ha korrekt märkning som ger anvisningar för användning och den anställde bör se över dessa riktningar med jämna mellanrum. Slutligen bör ingen anställd sätta sig i fara för att släcka en brand. Även med lämplig utbildning, inte alla bränder kan släcka med en brandsläckare. Om det finns några frågor om säkerheten för vistas och försöker bekämpa elden, bör den anställde lämna byggnaden omedelbart och lämna brandbekämpning till proffs.