XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kosttillskott för barn för Brain Focus

Förbättrad mental fokus kan stärka ett barns förmåga att ta emot, behålla och tillämpa informationen, vilket leder till bättre prestanda i akademiska och nonacademic aktiviteter. Kosttillskott kan förbättra ett barns hjärna fokus och kognitiv funktion. Förutom att öka ett barns hjärnans utveckling och inriktning, vissa kosttillskott minska chanserna för ett barn som lider av störningar associerade med mental utveckling och funktionalitet. Konsultera en läkare för vägledning innan de ger en unge några kosttillskott för att undvika oönskade effekter.

Gingko Biloba och Ginseng

Gingko och ginseng är naturliga örter som fungerar som kognitiva stimulatorer och ökar blodcirkulationen i hjärnan, enligt Columbia University Richard Brown och ADDitude.com. De vässa ett barns mentala fokus genom att minska eller eliminera fall av impulsivitet och koncentrationssvårigheter. Gingko biloba har kemikalier som ökar blodflödet till hjärnan - kallas terpenoider - Öka ett barns minne och kognitiva förmågor. Gingko och ginseng har inga biverkningar, men ibland överstimulering kan förekomma hos yngre barn. Konsultera läkare omedelbart om du tror att ett barn är överstimulerad.

B-vitaminer

B-vitaminer förbättra ett barns uppmärksamhet och fokus, säger Brown. Olika studier har visat att barn som intagit B vitamintillskott hade en högre IQ än de som inte gjorde det. Brown konstaterar att förutom att öka dopaminnivåerna i hjärnan, kan vitamin B-6 göra ett barn mer uppmärksam. Vitamin B-5 är en antistress och lugnande medel, vilket innebär att det kan stödja ett barns fokus och prestanda i aktiviteter som kräver höga nivåer av mental koncentration. Vitamin B-12 är väsentlig för optimal funktion av både nerver och röda blodkroppar och förhindrar minnesförlust.

Dietary mineraltillskott

Zink, magnesium och järn är viktiga mineraler som utökar optimal hjärnfunktioner. Zink och järn syntetisera dopamin, en viktig neurotransmittor som är viktig för ett barns uppmärksamhet och minne. Zink och järnbrist kan orsaka ouppmärksamhet och fattiga kognitiva förmågor i ett barn. Magnesium har en lugnande effekt på hjärnan, som kan hjälpa ett barn att fokusera mer, rapporterar NaturalNews.com. Förutom att öka hjärnkapacitet, sänker magnesium risken för cerebral pares i ett barn, enligt NaturalNews.com.

antioxidanter

Antioxidanter neutraliserar skadliga kemikalier i ett barns kropp - fria radikaler, som i annat fall skulle berusa hjärnceller. Polyfenoler är effektiva antioxidanter som härrör från pycnogenol, ett växtextrakt från franska maritima tallbark. Även om det krävs mer forskning för att ta reda på deras effektivitet, visade en 2006 dubbelblind studie som polyfenoler RID hjärnceller av giftiga fria radikaler. Pycnogenol kan också öka ett barns hjärnaktivitet och vakenhet. Andra antioxidanter som kan rengöra hjärnan och förbättrar ett barns hjärna fokus finns vitamin C och E, och coenzymer A och Q. komplettera ett barns kost med antioxidanter kan öka hans mentala fokus.