XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Supplies & amp; Aktiviteter för After School Care

Efter skolan program blir mer och mer populärt, och After School Alliance uppskattar att 8,4 miljoner barn var inblandade i efter skolan program, som av 2009. Efter skolan program införliva aktiviteter som sträcker sig från fysiska till vetenskapliga, och de varierar beroende på faktorer som det lokala samhället, ålder och bakgrund av studenter. Till exempel, Natick Public Schools i Massachusetts erbjuder aktiviteter efter skolan i matlagning, konst, spel och sport. Som en mamma hjälper i efter skolan program, kan du ta in nya idéer och förnödenheter för att göra programmet i ditt närområde ännu bättre.

Kritiskt tänkande

Ta in några schackbräden och andra strategispel för att bilda en efter skolan kritiskt tänkande klubb. Studenterna kommer att njuta av att ha dig där för att vägleda dem som de lär sig att bemästra spel som stödjer deras akademiska utveckling. Barnen i din fritidshem klubb kan spela spelen informellt eller du kan agera mer som en coach och hjälpa dem att inte bara lära sig att spela spel utan att tävla mot varandra i en godmodig sätt.

Maskeringstejp Maze

En tyst spel, kräver denna maskeringstejp labyrint spel eleverna att koncentrera sig och vara tysta när de spelar. Du behöver maskeringstejp och ett hårt golv. Skapa ett fyrkantigt rutnät av kvadrater, fyra av fyra, eller åtta av åtta, beroende på hur komplexa du vill labyrinten för att vara och hur mycket utrymme du har. Ge papper och penna till ett äldre barn att kartlägga vilka kvadrat eleverna måste trampa på när de går igenom labyrinten. Barn går igenom labyrinten individuellt. När de kliver på ett felaktigt torg, de är ute. Det är en gissningslek för det första barnet, men det sista barnet ska ha en bättre chans att göra det igenom om han uppmärksammar vilka rutor var felaktiga sådana som andra steg.

Smältande is Experiment

Du behöver tillgång till en frys för denna verksamhet. Frysa vatten i olika storlekar skålar. Töm skålar upp och ned på en stor bricka med sidor att innehålla vatten med en handduk under för att absorbera vattenspill. Ge eleverna en liten mängd salt att strö över isen. Isen kommer att börja smälta, vilket skapar rännilar ner sidorna av skålarna. Sätt karamellfärg eller flytande vattenfärger i koppar, och ge barnen droppers att sätta färg på isen. Diskutera hur salt kan smälta isen snabbare vid en lägre temperatur än om det is bara kvar att smälta på egen hand. Konsten kommer när färgen följer den väg den smältande isen tog och skapar färgrikt virvlar runt i facket. Ta isen ute i solen för att se färgerna ännu bättre. Städa upp genom att suga vatten ur facket med en kalkon baster. Fotografera varje barn skapelse för att dokumentera sitt arbete.

Dansa

Med en CD-spelare och en stor öppen plats där barnen kan röra sig, kan du få barnen du arbetar med på eftermiddagarna för att flytta, lyssna på musik och ha en bra tid. Har yngre barn hålla händerna när de flyttar till djurläten. Be dem att hänga sina huvuden låg, som en elefant skulle när han flyttar sin snabel från sida till sida. Yngre barn glädje i att spela "Den Hokey kåken" och "Old MacDonald hade en gård." Äldre barn skulle få kvadrat dans eller hip-hop rörelser. Tala om för barnen att inte försöka göra rörelser på rätt sätt, men bara för att ha roligt.