XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Behandla Arm Strength Development

Armstyrka utveckling spelar en viktig roll i ditt barns första år. Arm muskelkontroll gör ditt barn att interagera med och utforska sin omgivning, och att utveckla färdigheter som hjälper henne krypa, klättra och dra upp sig själv. Uppmuntra armrörelse genom att spela med ditt barn, vilket ger intressanta leksaker och aktiviteter och ge henne gott övervakad speltid för att utforska sin omgivning.

Identifiering

Ditt barns fysiska utveckling fortskrider från huvudet ner och bålen ut, och inkluderar både grov och finmotorik utveckling. Spädbarn få kontroll över större brutto muskler såsom armarna innan de mindre musklerna i handleder, händer och fingrar. Utveckling av armmuskler är en viktig del av ditt barns fysiska utveckling. Arm kontroll gör ditt barn att så småningom samordna de stora motor armrörelser med rörelse och kontroll av händer och fingrar.

Fungera

Förstärkningen av ditt barns arm muskler ger honom möjlighet att nå för föremål eller personer, hålla sig upp från golvet under magen tiden balansera när man sitter upp oberoende, krypa och dra upp. Som ditt barns arm utvecklingen fortskrider, lär han att använda sina armar och händer tillsammans för att utföra nya uppgifter. Till exempel, sträcker sig efter och gripa tag i en leksak visar samordningen av de grovmotoriska musklerna i armar och finmotorik musklerna i händer och fingrar. Andra exempel inkluderar vinka adjö, och plocka upp och överföra plockmat till munnen.

Tidsram

Med tre månader, använder barnet armarna för att stödja hennes överkropp vikt under magen tid, öppnar och stänger händerna, flyttar händerna för munnen och håller leksaker, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Spädbarn nå med ena handen, överföra föremål från ena handen till den andra och använda händerna för att skjuta objekt tillbaka på fram av sju månader, enligt CDC. Med 12 månader, barn använda sina armar och händer att krypa, dra upp och byta plats.

potential

Att främja en sund armmuskeln utveckling, ge ditt barn med färgstarka skallror och leksaker för hantering och munnen. Ge ditt barn magen tid och golv speltid varje dag. Fri rörlighet gör det möjligt för barn att sträcka och flytta sina armar, och ger dem möjlighet att träna och lära sig nya färdigheter. Placera leksaker i närheten under speltid för att uppmuntra att nå och greppa. Tillhandahålla säkra, öppna ytor inbjuder till rörelse och prospektering, råder Cooperative Extension System. Spela Peek-a-boo och klappa-a-kaka med ditt barn att hjälpa stretch och stärka armmuskulatur. Ge ditt barn färgglada bollar för att uppmuntra armrörelser, samordning och aktiv lek. Börjar på cirka sju månader, erbjuda dina barn plockmat att uppmuntra hand i mun samordning.

överväganden

Rådfråga ditt barns barnläkare om du misstänker en utvecklingsförsening i ditt barns arm kontroll och styrka. Besök barnläkare om ditt barn inte kan hålla leksaker med tre månader, nå för föremål med fyra månader, flytta objekt till munnen av sju månader, eller om han förlorar tidigare förvärvade kunskaper, råder CDC.