XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder Dry kryddnejlika för en tandvärk


Det finns några typer av smärta som är mer irriterande än en tandvärk. Tandvärk, vare sig det kommer i form av intensiva kval eller konstant, tråkig bultande, kan göra dig olycklig. Du bör se din tandläkare så snart som möjligt för att fastställa orsaken till smärtan, men medan du väntar på din tid, överväga att använda en kryddnejlika botemedel för att få tillfällig smärtlindring. Kryddnejlika har antiseptiska egenskaper, så det är effektivt för att minska smärta.

Instruktioner

1 Köp hela, torra kryddnejlika på din lokala hälsokostaffär. Du kan också köpa dem på ett naturläkemedel butik eller en vitamin specialitet butik.

2 Placera några hela kryddnejlikor i en mortel och krossa dem genom att trycka nedåt och vrida mortelstöt på kryddnejlika. Om du inte har en mortel, linda kryddnejlika i en ren kökshandduk och använda en till kött eller andra tunga redskap för att krossa dem.

3 Placera en bit av krossad kryddnejlika på plats i munnen där du känner mest smärta. Byt bit kryddnejlika med ett färskt, som behövs för smärtlindring. Alternativt, tillsätt lite varmt vatten för att de krossade kryddnejlikor att göra en pasta och tillämpa den på värkande området. Värmen i pastan kan också bidra till att minska smärta.

Tips

  • Du kan använda kryddnejlika olja i stället för torra kryddnejlika. Bara gnugga oljan på värkande området i munnen. Kryddnejlika olja innehåller en smärta Reducer kallas eugenol, och den har också antibakteriella egenskaper.
  • Kryddnejlika botemedel är avsedd för vuxna; endast använda smärtstillande produkter formulerade för barn vid behandling av ett barns tandvärk eller rådgöra med din barnläkare innan du använder kryddnejlika behandling på barn.
  • Boka tid för att se din tandläkare, om din tand smärta varar mer än ett par dagar. Smärtan kan orsakas av karies, tandkötts irritation eller sjukdom, eller en ännu allvarligare problem.