XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Behandling & botemedel för Svettig och snarkar


Många människor kämpar med frustration att styra bromohidrosis, den medicinska termen för illaluktande fötter. Skämt om illaluktande fötter, ofta orsakas av överdriven svettning (hyperhidros), finns i överflöd. Bromohidrosis är inte ovanligt men för den enskilde som klarar den förlägenhet att det orsakar, kan tillståndet verkar outhärdlig. Naturläkemedel kan minska eller eliminera överdriven fot svettning och dofter genom behandling och förebyggande vård.

Socker

Avstå från varje intag av socker. Bakterier kan bildas på din svettning fötter, som livnär sig på fötterna svett och skapar svampar. Avstå helt från socker kan hindra utvecklingen av svampar som orsakar mul lukter.

zink~~POS=TRUNC

Ta zinktillskott. Kosttillskott ge extra doser av mineralet för att balansera ett eventuellt låg zinkhalten i kroppen. Ta 50 mg zinktillskott för två veckor att behandla illaluktande fötter som orsakas av en zinkbrist.

torra fötter

Ersätt våta sockor med torra ettor och alltid ändra dina strumpor när du tränar. Luft ut fötterna när det är möjligt, även när du sitter vid ett skrivbord. Du bör utsätta fötterna för luft och försöker hålla fötterna torra när du bär skor. Bakterier som orsakar dålig lukt, trivs i våta förhållanden.

Strumpor

Använd torra, rena, icke-syntetiska vita strumpor. De färgämnen som finns i färgade strumpor kan orsaka fötterna för att producera lukter.

Ättika eller äppelcidervinäger Bath

Blötlägg fötterna i en ättika eller äppelcidervinäger bad i 15 minuter dagligen tills fot lukt försvunnit. Gör ett fotbad med hjälp av en del ättika eller äppelcidervinäger till två delar vatten. Tvätta fötterna med tvål och vatten efter fotbad och torka fötterna ordentligt. Pat några talk på fötterna när de torka innan du sätter på dina strumpor och skor.

te Bath

Placera tre tepåsar i en plastkanna och fyll kannan med kokande vatten. Låt tepåsar till branta. När teet svalnar, häll det i en bassäng och blöta fötterna i te i 30 minuter. Upprepa denna procedur varje kväll. Efter en vecka minska blötläggningsschemat till en gång per vecka. Tanniner som finns i te förhindrar svettning, dödar bakterier och nära porer som bidrar till fots lukt.