XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad är Ephedra

Ephedra är ett kosttillskott som härrör från anläggningen känd för den kinesiska som Ma Haung. Anläggningen finns även växer vilt i de torra områdena i västra USA.

Ephedra har en lång historia av användning av den kinesiska vid behandling av förkylning, hösnuva och även astma. Den har också en lång historia av användning i sydvästra USA i teer och åtgärder av indianer. Det har använts i stor utsträckning i nutidshistoria som ett sätt att gå ner i vikt och för att ge en snabb energikick.

Hur fungerar Ephedra bidra till viktminskning

Efedrin, namnet på den tillverkade versionen av örten Ephedra, stimulerar det centrala nervsystemet, vilket snabbar upp de processer i kroppen. Genom att påskynda kroppens processer, Ephedra påskyndar metabolismen av din kropp. Med en snabbare arbets ämnesomsättning, kommer du att bränna fler kalorier under hela dagen och natten. Det är där marknadsförare kom med slogan "bränna fett medan du sover."

Efedrin i allmänhet kombineras i ett tillägg med koffein, som är en annan stimulerande och ibland aspirin. I denna kombination det kan fungera som en aptitnedsättande. Dessutom är den kemiska sammansättningen av den tillverkade efedrin också tänkt att göra kroppen mer effektivt i fördelningen av fettvävnad till bränsle kroppen.

Ephedra roll i viktminskning är fortfarande inte bevisats på lång sikt. Ephedra tillsammans med koffein har visat sig orsaka viktminskning på kort sikt. Det är inte en mirakelkur för fetma och är ingen ersättning för en riktig kost och motion, men Ephedra kan stöd i viktminskning.

Vilka är hälsoriskerna med Ephedra

Användningen av Ephedra som en over-the-counter kosttillskott har orsakat en hel del kontroverser. Det har kopplats till många dödsfall, främst Baltimore Oriole kanna Steve Belcher 2003. Ephedra har också rapporterats att vara orsaken till stroke, hjärtinfarkt och beslag. Men en definitiv orsak och verkan förhållandet mellan användningen av Ephedra och dessa allvarliga incidenter har ännu inte bevisats.

På grund av dess effekter på kroppen, bör Ephedra inte tas av gravida eller ammande kvinnor, äldre, barn eller strax före och strax efter operation. Ephedra utgör den största risken för personer med redan existerande villkor.