XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Medelålders kvinnor som vill gå ner i vikt snabbt måste utvärdera sina rutiner när det gäller val av mat och motion. En långsammare ämnesomsättning, hormonella förändringar och orealistiska ideal bidrar till att göra riskfyllda beslut om kroppsuppfattning.

Om viljan att gå ner i vikt är mindre om kroppsuppfattning och mer om att känna frisk, kommer kvinnor har lättare att kalla bestämningen som krävs för att anpassa sig till nya matvanor och initiera nya träningsrutiner.

Var ärlig mot dig själv

Inte acceptera några självdestruktiva tankar eller negativa beteendemönster. Acceptera att ditt val var de bästa för den tid som de gjordes. Åta sig att ärlighet om motion och kost val. Undvika att människor som gör att du kan upprepa tidigare dåliga val. Erkänna det känslomässiga innehållet som har gjort dig den storlek du är idag. Du kan inte gå ner i vikt när du bär den känslomässiga programmering som tidigare gjorde du vinna denna vikt.

Var realistisk om hur lång tid det kommer att ta att uppnå (eller komma nära att nå) en hälsosam vikt. Snabb viktminskning, utan att ge kroppen tid att anpassa sig till förändringar, skulle kunna leda till områden av slapp hud, vilket sannolikt kommer att kräva kosmetisk kirurgi för att åtgärda.

lätt val

En snabb, viktminskningsprogram med resultat betyder utbildning. Ta reda på vad den friska kroppsmasseindex (BMI) räckvidd är för din längd och ålder. Utbilda dig med information som tar dig närmare till kvalitet näring. Läs näring etiketter på förpackningar för allt du äter.

Välj livsmedel som ger näring åt dig utan tillsatta kemikalier eller skadliga konserveringsmedel. Vissa bearbetade livsmedel innehåller ingredienser som inte är lättsmält. Vissa bearbetade livsmedel har ingredienser som är skadliga för din kropp kemi. Hela livsmedel som naturliga spannmål, frukt och grönsaker hjälper till att spola tarmkanalen hos oattraktiv kemikalier i bearbetade livsmedel.

Reglera ditt val av mat för att inkludera dem som tilltalar dig, men inte allvarligt minska din totala matintaget. Denna åtgärd kommer inte upprätthålla din viktminskning eftersom din kropp kommer att kompensera genom att sakta ner din ämnesomsättning. Kosttillskott kan även innehålla tillsatsmedel som kan vara skadliga och giftiga för kroppens immunsystem. Det finns många naturliga växtbaserade metabolism boosters.

Gör vad som fungerar för dig

Utöva rutiner måste vara roligt, eller du kommer inte att skapa en vana av dem. Börja med att åta sig att en timmes promenad minst fyra gånger i veckan och gradvis öka det till vardagen. Denna verksamhet, i kombination med utbildade matval, kommer att ge dig mer energi och förnyad styrka för att hantera och underhålla din viktminskning under överskådlig framtid.