XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vad är ett naturligt komplement som kämpar en bakteriell infektion?

Bakteriella infektioner är en vanlig orsak till hälsoproblem. Smittsamma bakterier reproducera snabbt en gång i kroppen, och vissa typer av bakterier frigöra toxiner som kan skada olika vävnader i hela kroppen. Streptococcus, Staphylococcus, och E. coli är en av de vanligaste typerna av infektiösa bakterier. Naturliga kosttillskott kan hjälpa till att bekämpa din bakterieinfektion, men du bör alltid använda kosttillskott under vård av en legitimerad sjukvårdspersonal.

bakteriella infektioner

Det finns tusentals olika typer av bakterier, konstaterar MerckManuals.com. Bakterier lever i alla miljöer, inklusive jord, havsvatten och djup inom jordskorpan. Vissa typer av bakterier lever hos människor och djur utan att någonsin orsakar problem, och endast ett fåtal typer av bakterier kallade patogener orsaka sjukdom hos människa. Bakterier kan vara svårt att döda eftersom de använder flera olika försvarsmekanismer, inklusive ett yttre membran och en kapsel. Vissa typer av bakterier producerar sporer, som tillåter dem att överleva extrema förhållanden.

naturliga kosttillskott

Många naturliga kosttillskott har historiskt använts för att bekämpa bakterieinfektioner. I sin bok "växt medicin i praktiken," naturläkemedel läkare och örtmedicin expert William A. Mitchell säger att följande naturliga kosttillskott har antibakteriell eller antimikrobiella verkan: stormhatt, valeriana, kalott, pion, romersk kamomill, peruanska bark, eukalyptus, vitlök, lomatium, boneset, Ålandsrot, Oregon druva rot och kardborre rot. Några av dessa naturliga kosttillskott kan kräva ytterligare tester för att avgöra deras sanna effektivitet och verkningsmekanismer.

En användbar antibakteriell Supplement

Lomatium kan vara en hjälp antibakteriellt tillägg. Dr. Sharol Tilgner, en örtmedicin expert, naturläkemedel läkare och författare till "örtmedicin Från hjärtat av jorden," säger att detta naturligt komplement har traditionellt använts för att behandla bakteriella infektioner, virusinfektioner, svampinfektioner, förkylningar och influensa. Roten till lomatium anläggningen - en växt infödda till västra Nordamerika - innehåller många läkemedel ingredienser som ingår i kosttillskott.

överväganden

Bakteriella infektioner varierar i intensitet från mild till svår. Om du utvecklar symtom som kan hänföras till en bakteriell infektion, besöka din vårdgivare att vara korrekt diagnos och behandling. En kompetent och kunnig sjukvårdspersonal kan skapa en anpassad behandlingsplan som innehåller naturliga terapier som kosttillskott, för att behandla din bakteriell infektion. I de flesta fall kan bakteriella infektioner bäst behandlas med en kombination av traditionella och konventionella behandlingsmetoder.