XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

South Texas Deer Hunting Ranches nära San Antonio


Texas är hem för mer än 4 miljoner vita tailed rådjur, en befolkningsökning som beror delvis på framgångsrika vilda tekniker praktiseras av privata ranch ägare. Ranchägare arbeta för att öka deras whitetail-hjortpopulationer och även för att öka mängden av trofén spänn på sin egendom. Varje år, många södra Texas rancher värd jägare som vill ta hem en trofé bock. Rancher erbjuder vit tailed hjortar jagar som erbjuder ett utbud av boende, service och väska gränser.

DropTine Ranch

DropTine Ranch ligger en timme söder om San Antonio i Frio County nära staden Pearsall. Detta är ett strikt infödd spel ranch, ingen boskap eller exotiska arter finns på ranchen. Under vit tailed hjortar jakt, jägare kan jaga för javelina, prärievarg och Bobcats också. Texas Outfitters erbjuder fem dagars jakt på DropTine Ranch som innehåller lyxiga boende inklusive alla måltider, en öppen bar, daglig städning, en privat sovrum med direkt TV och flygplatstransfer. Ranch inkluderar ett klubbhus med spel, catch-and-release bas fiske dammar, en skeet shoot, och vapen hyror för dem som inte ta med egna. DropTine Ranch kan också ge trofé och köttberedningar och få den levererad till ditt hem för en extra avgift.

Texas Outfitters Ltd.

DropTine Ranch

8300 S IH 35

Pearsall, TX 78.061

droptineranch.com

High Lonesome Ranch

High Lonesome Ranch praxis intensiv viltvård och erbjuder ett stort urval av trofé dollar för jägare. Vit tailed hjortar jagar tre dagar och tre nätter och inkluderar alla måltider, logi och ranch transport. Hunter få en individuell guide, och varje jakt innefattar en doe, wild hogs och varmints, utöver trofé dollar. Kostnaden inkluderar kostnader för spel rengöring, kvarte och tak. Hunters ansvarar för sin egen ammunition och vapen. På plats ranch inkluderar en swimmingpool, en skeet intervall, en skjutbana, ett biljardbord och en teater för att titta på film, TV eller spela upp videoklipp. Förutom Longhorn Cafe där måltider serveras, Red Horse Saloon serverar öl och vin. High Lonesome Ranch ligger 85 miles söder om San Antonio i McMullen County.

High Lonesome Ranch

316 Glad Trail

San Antonio, TX 78.231

210-492-1216

highlonesomehunting.com

Frijolia Game Ranch

Den Frijolia Game Ranch är en familj ägs och drivs jakt ranch ligger en timme söder om San Antonio nära Three Rivers. Förutom en sund infödd vit tailed hjortar befolkningen har Frijolia också två exotiska hjortdjur-Axis rådjur och Scimitar Horned Oryx. Vit tailed hjortar jakt paket är tre dagar och två nätter med logi och måltider ingår. Kostnaden beror på vilken typ av trofén önskas. Alla vita tailed rådjur jakt paketpriser inkluderar en hog och en hind i priset. Under jakten, gästerna bo i fullt utrustade två sovrum loger som inkluderar TV / videobandspelare, linnedukar och matlagning. Transport till stan för livsmedel och drycker finns också. För gäster som inte vill laga mat, är komplett måltid tjänst som tillhandahålls i form av hemlagad mat serveras familjen stil.

Frijolia Game Ranch

PO Box 1727

Three Rivers, TX 78.071

361-215-8873

brushbucks.com