XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Shotgun Gunsmith Verktyg


Använd professionella hagelgevär Gunsmith verktyg för att reparera dina vapen hemma, vilket sparar pengar på butikspriser och säkerställa jobbet är klart dina egna höga krav. Hagelgevär är populära jakt och defensiva vapen vars storlekar eller "mätare" mäts genom "hål" bestäms av de interna dimensionerna hos pipan, en metod som går tillbaka till de dagar då kanonerna användes i krigföring.

borescopes

Felsökning din hagelgevär genom att undersöka insidan gör reparationer ett lättare jobb om du kan se in i tunnor med verktyg speciellt utformad för jobbet. En boroskop använder en lång metall (oftast mässing) rör, finns i en mängd olika storlekar och längder, utrustade med instrument för förstoring och belysning som passerar inne fat för en riktigt bra titt på de inre ytorna. Använd den för att städa upp åsar och andra frågor som orsakar nedsmutsning, vilket påverkar noggrannheten i skytte din hagelgevär. Borescopes allt från enkla modeller med ögonmusslor för visning till avancerade versioner med flexibla kablar terar fiberoptisk teknik för video fästen för visning interna förhållanden på monitorer och kameror för att ta bilder av eventuella problemområden.

Tunnor Verktyg

Allmän rengöring av ditt hagelgevär är en del av erforderligt underhåll som utförs efter jakt eller målskjutning. Aktiviteter, såsom att skjuta billigare och mjukare bly eller unjacketed kulor lämnar bakom avlagringar, så kallade "ledande", på invändiga ytor, vilket innebär täta fat rengöring krävs för att bibehålla ett välriktat skott, för att inte nämna en säker pistol, eftersom trycket byggs upp bakom kraftiga avlagringar, vilket leder till en risk för farliga olyckor. Tvättsystem varierar från lösningar som används för att suga en trasa eller duk redan impregnerad med rengöringsmedel som passerar genom dina fat, upplösning och transporterar bort ledningen, särskild mässing bar borstar och rengöringspasta. Alla rengöringsprodukter måste tas bort från dina fat inom den tid som anges på tillverkarens anvisningar.

kammar Brotschar

Kammar brotschar används för att ändra borrningen i ett hagelgevär för att rymma större kulor. Dessa verktyg likna en borrkrona av härdat metall som roteras med hög hastighet inne i kamrarna för att öka storlek och finns i två grundläggande varianter: "en allt-i-ett" allmänt ändamål brotsch för att skära både kammaren och halsen av gun, som också förändrar huvudutrymmet eller en "throater" stil, som fungerar utan att ändra dimensionerna hos det fria utrymmet. Enligt Fulton Armory "headspace är det fria utrymme mellan botten av patronhylsan och ytan av bulten." Sorter är spiral och raka spår; vissa modeller har också en "pilot", för att se till brotschen arbetar i linje med borrningen. Brotschar är klassificerade enligt deras storlek i tusendelar av en tum, finns att hyra från pistolen försörjningsspecialister och säljs på pistolen leverans butiker.