XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur mycket vassleprotein för kvinnor?

Vassleprotein är ett näringstillskott kvinnor kan vidta för att antingen hjälpa till att bygga muskler eller att leverera högkvalitativt protein när förlora kroppsfett. Mängden av vassleprotein du behöver konsumera beror på din vikt, aktivitetsnivå och dina träningsmål. Vassleprotein användning kan också orsaka biverkningar som är värt att överväga. Som med alla kosttillskott, bör du konsultera en dietist eller din vårdgivare innan inklusive vassleprotein i din kost plan.

Bakgrund

Vassle härrör från komjölk som en kvarleva produkt från osttillverkning process och består av högkvalitativt protein som innehåller alla essentiella aminosyror. Vassleprotein är lättast absorberas av något livsmedel protein, enligt boken Hemligheter till att sänka kolesterol med kost och naturliga tillskott, säkert efter konst T. Dash. Dessutom har vassle en hög andel av grenade aminosyror, en särskild klass av proteinbyggstenar som lätt införlivar i muskelvävnad för att hjälpa dig att bevara muskelmassa när förlora vikt eller packa på nya muskler under styrka byggnad.

aktivitets~~POS=TRUNC

Som en kvinna som vill öka muskelmassan, bör du inkludera tillräckligt vassleprotein i din diet för att matcha din aktivitetsnivå baserat på din vikt. Speciellt om du deltar i styrka och kraft motion, såsom tyngdlyftning, innefattar en adekvat dagligt intag mellan 1,6 och 2 gram vassleprotein per kilo kroppsvikt, säger Bill Campbell av Motion och Performance Nutrition Laboratory vid University of South Florida . Om din kondition mål är att förlora kroppsfett samtidigt som din muskel och din primära motion är uthållighet eller intermittenta sport, tar mellan 1 och 1,7 gram vassleprotein per kg kroppsvikt är tillräckligt.

Säkerhet

Även vassle är en lämplig källa till protein med en fördelaktig aminosyraprofil, bär den hälsorisker som ett näringstillskott. Till exempel har den amerikanska Food and Drug Administration kosttillskott till en annan standard än livsmedel, receptbelagda läkemedel och over-the-counter läkemedel. Medan de kräver tillskott vara säkra för konsumtion, de inte testet för säkerhet innan produkten når marknaden. Snarare de undersöker säkerhetsfrågor endast efter problem uppstår när produkten är kommersiellt tillgänglig. Därför kan vassleproteintillskott innehåller hemlig föroreningar eller andra potentiellt skadliga ingredienser. Som kvinna, kan oprövade tillskott vara särskilt farligt om du är gravid eller överväger graviditet. En rapport i 2010 frågan om "Consumer Reports" förklarar att många proteinpulver innehåller osäkra nivåer av giftiga metaller, och att upprepad exponering för dem kan leda till allvarliga konsekvenser för hälsan. Tala med din läkare om hur mycket vassleprotein du ska använda och hur ofta.

andra överväganden

Beroende på din kroppstyp, kan du packar på muskler eller förlora kroppsfett mer eller mindre lätt än andra kvinnor. Därför kan du behöva justera vassleproteinintag för att rymma dessa skillnader och hitta nutritionsregim som fungerar bäst för dig. Dessutom kan vassleprotein lägga till extra kalorier till din diet, vilket leder till oavsiktlig viktökning om du förbrukar den i överskott. Att förlita sig på vassleprotein som primär källa av aminosyror kan också neka dig andra viktiga näringsämnen som du behöver som en kvinna, såsom järn eller folat. Därför bör du bara konsumera vassleprotein som en del av en hälsosam kost som tar dig i beaktande.