XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En knockout poolen är ett annat sätt att satsa på NFL-spel under säsongen. I stället för att förutsäga vinnare för varje spel under en vecka kan du välja vilka spel att "satsa på." Vad som gör denna typ av poolen så svårt är att när du missar en enda plockning, du elimineras för resten av säsongen. Köra en knockout pool är en mycket enkel process och tar lite ansträngning från din sida.

Instruktioner

1 Samla tillräckligt många människor att gå din knockout pool. Eftersom en spelare elimineras med en förlust, bör du inte ha några mindre än sex personer i poolen. Det bör inte vara högsta tillåtna beloppet i, dock. Fler människor bara innebär mer pengar till vinnaren.

2 Bestäm hur mycket pengar människor kommer att behöva betala för att ansluta sig till knockout poolen. Du kan välja ett slumptal, såsom en $ 50 anmälningsavgiften. Prata med spelarna i poolen och fråga dem hur mycket de skulle vara villiga att betala innan du ställer det sista numret.

3 Samla alla pengar innan starten av säsongen. Annars kan folk i poolen tillbaka efter en vecka eller så. Att få pengarna innan vecka 1 börjar säkerställer att vinnaren av poolen kommer att få varje dollar han tjänade under säsongen.

4 Välj hur många games satsa på varje vecka. Om du väljer för få spel, kommer ingen att få bort under veckan. Gör spelarna satsar på en stor mängd spel och din knockout poolen kommer inte att pågå i den femte veckan av NFL säsongen. Tre till sex matcher per vecka är rimliga mängder.

5 Låt dem i poolen för att plocka spel de satsa på. I vissa knockout pooler, till den person som kör pool tvingar spelarna välja från en förutbestämd lista. Detta kan ta det roliga i det. Om en person vill plocka Colts att vinna varje vecka, låt honom. Han kommer att bli besviken när de förlorar ett spel och han har eliminerats.

6 Gör spelarna lämna plockar en timme innan NFL vecka börjar. Detta hjälper dig att hålla koll på hackor och håller dem i poolen från fusk genom att göra sina val under fotbollsmatcher.

7 Posta varje persons val i e-postmeddelanden. Med hjälp av ett kalkylblad eller ordbehandlingsdokument är ett enkelt sätt att göra detta. Att skicka ut dessa meddelanden kommer att undvika förvirring spelare kan ha om vem deras motståndare plockas varje vecka. Dina e-postmeddelanden kommer även att visa vem är fortfarande lever i poolen och som har eliminerats.

8 Utforma en utslagsfråga. Din pool kan komma ner till två spelare i vecka 14 i NFL ordinarie säsong. Det finns en chans att de båda kommer att förlora ett spel under den veckan, vilket skapar en slips. Det enklaste utslags är att göra de två spelarna förutse slutresultatet i ett visst spel, såsom måndag kväll spelet. Den person som ligger närmast slutresultatet vinner utslagsfråga.

9 Ge alla pengar till sista man stående. I en knockout pool, är vinnaren den person som gick längst utan att missa en pick. Det finns inga sprickor i en knockout pool.

Tips

  • förklara noga reglerna för din knockout poolen till spelarna innan starten av säsongen. I annat fall kan en person klagar över att han inte "förstå", när han missade en pick och elimineras.
  • Låt inte elimineras spelare köper tillbaka i poolen. Som förstör det roliga i en knockout pool och är inte rättvist för dem som inte har missat en pick under säsongen.