XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Självförtroende är en viktig del av en hälsosam personlighet. Har förtroende för dig själv ger dig att sätta upp nya mål, ta risker, och utmana dig själv att utföra saker som du kanske aldrig har försökt. Att hålla ditt självförtroende stark är en ständig kamp, ​​men det finns vanor och verktyg som du kan ta med i det dagliga livet för att stanna på den vinnande sidan i denna kamp. Vistas säker kan ofta vara skillnaden mellan framgång och misslyckande.

Positivt tänkande

Ett av de enklaste sätten att hålla ditt självförtroende upp är att släppa negativa och pessimistiska tankar. Istället för otålig om alla sätt något kan gå fel, eller att betona om vad som kan hända om du misslyckas, fokusera din energi på det positiva resultatet av dina ansträngningar. Även ett misslyckat försök är en lärorik erfarenhet, så gör vad du kan för att hålla dig i en positiv attityd. Påminn dig själv om dina goda egenskaper och styrkor som kan hjälpa dig ta sig igenom en tuff utmaning.

Motion och kost

Ditt utseende kan ha en stor inverkan på ditt självförtroende. Gå på gym eller plocka upp några träningspass DVD-skivor och göra en vana att utöva varje vecka och övervaka din kost. Du kommer att finna att äta bättre och få fysisk förbättra det sätt du känner dig själv och med tiden kommer att ha en positiv effekt på ditt utseende. Om du är ur form, börja smått och arbeta dig upp - även en snabb promenad runt kvarteret kan rensa huvudet och hjälper dig att bränna några kalorier.

Målsättning

Om du vill förändra ditt liv till det bättre, kommer du behöver för att börja sätta upp mål. Skapa kortsiktiga och långsiktiga mål, och se till att de är uppnåeliga och realistiska. Till exempel, om du vill förlora 50 pounds i år, kommer du behöver gå ner ca 4 pounds per månad. När du bryter ner det till ett pund per vecka, är målet lättare att spåra. Varje liten framgång driver dig närmare din stora mål och ökar din självförtroende. Använd SMART systemet: Sätt upp mål som är specifika, mätbara, uppnåeliga, realistiska och i rätt tid.

mantran

Idén om ett mantra kan tyckas fånigt, men mantran kan gå en lång väg mot att förbättra ditt självförtroende på en daglig basis. En enkel mantra hjälper sätta dig på rätt plats för en dag av produktivt arbete. Undvik mantran som söker specifika resultat och hitta en som du kan säga varje morgon och sedan fullfölja. Till exempel "Idag ska jag göra $ 100" inte kan garanteras, men "Idag kommer jag att arbeta så hårt som jag kan" är något du kan säkerhetskopiera med dina handlingar.